Stiri Tech

EA Sports UFC 4, lansat oficial! Care sunt noutățile pentru fanii artelor marțiale

17 aug. 2020 2 min

EA Sports UFC 4, lansat oficial! Care sunt noutățile pentru fanii artelor marțiale

Reading Time: 2 minute

Electronic Arts a lansat astăzi EA Sports UFC 4, cel mai nou titlu din cadrul popularei francize UFC, care permite jucătorilor să se confrunte cu adversari din toată lumea în noile moduri Blitz Battle sau Campionate Mondiale Online, pentru a cuceri titlul de campion absolut al Octagonului. Jocul este disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One.

Evoluția unui titlu legendar

Jucătorii pot alege dintr-o varietate de moduri de joc. Aceștia pot avansa spre fruntea clasamentului cu ajutorul experienței îmbunătățite din Modul Carieră, care include un nou sistem de evoluție a luptătorilor prin care fiecare alegere este esențială pentru modelarea abilităților luptătorului. Jucătorul poate concura pentru a deveni campion absolut în noile moduri Blitz Battles sau se poate înfrunta cu jucători din întreaga lume în Campionatele Mondiale Online. În plus, jucătorii pot evolua în patru medii complet noi, care aduc un omagiu stilurilor fictive și istorice din sporturile de luptă, precum Backyard și Kumite.

„Prin EA Sports UFC 4, ne-am concentrat pe crearea unei experiențe de joc autentice din lumea artelor marțiale mixte. De la îmbunătățirea mecanicilor de tip clinch și de doborâre ale adversarului, până la dinamica loviturilor și opțiunea de control Grapple Assist, oferim o experiență de joc mai profundă și accesibilă la toate nivelurile, pentru cei împătimiți”, a spus Brian Hayes, Director creativ EA Sports UFC 4. „Am dezvoltat un sistem complet nou de progresie centrat pe opțiunea Created Fighter, care oferă jucătorilor recompense pentru fiecare luptă prin noul Connected Fighter Profile, pentru a etala personalitatea și realizările luptătorului lor.”

Comentatori de clasă

În interiorul Octagonului, jucătorii vor vedea, auzi și simți fiecare lovitură decisivă prin reluări ale momentelor impactului și prim-planuri ale feței, după ce își pun adversarii la pământ. Real Player Motion Tech îmbunătățește arta clinciurilor și oferă o dinamică mai mare asupra mecanicii de doborâre a adversarului, în timp ce o suită de noi animații și mișcări fac finalurile meciurilor mai interesante ca niciodată. Opțiunea Grapple Assist oferă control facil în arenă, iar schema de control rafinată permite o deschidere mai mare către varii combinații și poziționări.

Anul acesta, echipa de comentatori din cadrul Octagonului este formată din fostul campion UFC la categoriile ușoară și grea, Daniel „DC” Cormier, și comentatorul UFC, Jon Anik, care vor oferi o experientă nouă și distractivă.

Superstar

Noul joc oferă o evoluție a jucătorului cu totul nouă în Modul Carieră, care permite caracterelor create să crească pe baza stilurilor utilizate la antrenamente sau lupte. Jucătorii pot obține mai mult de 1.600 de accesorii noi de echipament și peste 120 de emoții, care vor permite ilustrarea personalității luptătorului, în timp ce avansează către statutul de superstar UFC.

Conținutul EA Sports UFC 4 a fost stabilit ca fiind adecvat adolescenților peste 13 ani, potrivit Entertainment Software Rating Board (ESRB), și este disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One, la prețul de 59,99 de dolari.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: