CSR Stiri

Edenred susține, cu 20.000 de mese gratuite la restaurante, industria HoReCa

11 mart. 2021 2 min

Edenred susține, cu 20.000 de mese gratuite la restaurante, industria HoReCa

Reading Time: 2 minute

Edenred România a oferit 20.000 de mese gratuite la restaurant, în cadrul campaniei naționale „Ieșim la Masă!”, unul dintre cele mai mari programe de susținere a industriei HORECA derulate de o companie privată, în 2020, în România. Campania „Ieșim la Masă!” a fost implementată în intervalul 6 iulie 2020 – 20 februarie 2021 și a avut ca obiectiv participarea la relansarea business-ului restaurantelor afectate de restricțiile impuse sectorului HORECA în pandemia generata de COVID-19.

În această perioadă, Edenred a promovat gratuit restaurantele partenere și a încurajat beneficiarii de carduri de masă Edenred Ticket Restaurant® să își reia obiceiul de a mânca în oraș, atunci când a fost posibil, sau să comande preparate de la restaurante cu livrare la domiciliu.

Angajații care au efectuat cel puțin o tranzacție cu cardul de masă Edenred Ticket Restaurant la un restaurant, terasă, cantină, pizzerie, unitate de catering, ceainărie, cofetărie, bufet, cafenea, restaurant din rețeaua de parteneri Edenred au primit, prin tragere la sorți, premii sub formă de vouchere valorice, pentru a-și achita masa la restaurant.

Investiție de 200.000 de euro

Cu o investiție de aproape 200.000 de euro din partea Edenred România, campania <<Ieșim la Masă!>>  a cuprins acțiuni de promovare a restaurantelor partenere, cu scopul de a genera clienți din rândul beneficiarilor de carduri de masă și de a încuraja publicul larg să își reia obiceiul de a lua masa la restaurant, sprijinind, astfel, industria ospitalieră.

„În 2020, un an atipic pentru business, am văzut o mobilizare comună la nivelul societății, în dorința de a susține industriile și categoriile vulnerabile să depășească această situație nouă și neașteptată. Programul <<Ieșim la Masă!>> a fost, alături de alte inițiative din mediul privat, un sprijin concret pentru industria ospitalității, care traversează, în continuare, o etapă fără precedent și a cărei relansare trebuie să rămână prioritară pentru noi toți”, spune Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: