Adevăratul MBA  în business vine din greșeli

Adevăratul MBA în business vine din greșeli

A plecat în SUA la 15 ani și spune că acolo s-a călit și a învățat să nu renunțe. Dar adevăratele lecții de antreprenoriat le-a învățat din greșelile făcute în România. După ce a pierdut peste 1 milion de euro investiți în imobiliare și construcții în perioada de boom, Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants, a înțeles că trebuie să rămână

Cel mai mare food service research din România

Cel mai mare food service research din România

Informația este putere. Iar un business lansat fără cea mai mică cercetare a pieței tocmai și-a bătătorit singur calea spre faliment. Fără cunoștințe despre concurență, tendințe naționale sau globale, evoluția politică și economică, antreprenorii sunt doar niște păreriști, fenomen care face ca peste jumătate dintre aceștia să își vadă business-ul închis după doar 9 luni de funcționare. De aceea dăm

Franciza la ceasca

Franciza la ceasca

Este de 15 ani antreprenor in domeniul barurilor si cafenelelor, dar continua sa caute si sa promoveze idei noi intr-o piata dificila. Ultima este un lant de cafenele in care orice produs costa 5 lei. Radu Savopol a deschis in anul 2000 primul pub, iar acum detine Old Nick Pub Sinaia, Old Nick Pub Bucuresti, La Cafenea in Sinaia si

Vinuri premium si pentru Vincon

Vinuri premium si pentru Vincon

<p>  </p> <p>  </p> <p>  </p> <p> Vincon Romania, unul dintre cei mai mari producatori de vin, distilat de vin si bauturi spirtoase din Romania, a lansat Ambrosio, prima gamade vinuri super premium a companiei pe segmentul Horeca.</p> <p>  </p> <p> Ambrosio va fi disponibil, la nivel national, incepand cu 1 decembrie in peste 400 unitati Horeca, 100 dintre acestea