Companii Stiri

Elian Solutions, crestere de 26% a afacerilor

21 sept. 2015 2 min

Elian Solutions, crestere de 26% a afacerilor

Reading Time: 2 minute

Elian Solutions, companie specializata in implementarea solutiilor ERP, anunta afaceri de 315.000 euro in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de perioada similara a anului trecut.

Principalul motor de crestere a constat in atragerea de noi clienti din zona de productie, clienti care au insumat, in cuantum, peste 150 de utilizatori licentiati ai solutiei ERP Microsoft Dynamics NAV. De asemenea, constientizarea clientilor deja existenti asupra importantei serviciului de upgrade al solutiei, concretizata in cresterea solicitarilor pentru acest tip de serviciu, a reprezentat un alt factor de evolutie. Nu in ultimul rând, localizarea Dynamics NAV realizatapentru specificul activitatii financiar-contabile din tara noastra a constituit un puternic diferentiator, arata compania, intr-un comunicat de presa.

Cresterea a fost sustinuta si de investitiile efectuate in prima parte a anului, investitii de aproximativ 100.000 deeuro, cu focus pe cresterea personalului si pe extinderea spatiului de lucru, ambii indicatori dublându-se la momentul actual. Pâna la finalul anului, Elian Solutions intentioneaza sa continue investitiile in infrastructura IT, mai ales in achizitionarea unui nou server.

„Rezultatul inregistrat este incurajator, mai ales in conditiile incetinirii ritmului de investitii in sisteme si produse IT din primul semestru. Companiile au la dispozitie o arie larga de solutii IT, motiv pentru care sunt foarte precaute in identificarea furnizorului cu valoare adaugata si cu un raport calitate-pret bun. De asemenea, am simtit de-a lungul timpului o oarecare sezonalitate in ceea ce priveste achizitia unei solutii ERP, solicitarile de cumparare venind cu predilectie in a doua parte a anului. Rezultatul din primul semestru ne pozitioneaza pe trend de crestere si credem ca investitiile realizate, respectiv bugetate in 2015, constituie premise pentru noi cresteri pâna la finalul anului”, declara Iulian Motoi (foto), Managing Partner Elian Solutions.

In ceea ce priveste obiectivele financiare si strategice pentru anul in curs, Elian Solutions si-a propus pentru finalul lui 2015 afaceri in valoare de 800.000 de euro si pozitionarea ca cel mai mare partener Microsoft pe solutia Dynamics NAV.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: