Companii Stiri

Epson România, lider la imprimante cu jet de cerneală

22 sept. 2016 < 1 min

Epson România, lider la imprimante cu jet de cerneală

Reading Time: < 1 minut

Compania niponă Epson este lider pe piața imprimantelor și multifuncționalelor inkjet din România în prima jumătate a anului 2016, cu aproape 80% mai multe produse vândute față de aceeași perioadă a anului trecut.

 “Vânzările de imprimante inkjet au înregistrat o evoluție pozitivă încă de la începutul anului, Epson având, la finele celor două trimestre, o cotă de piaţă de 59% din punct de vedere al numărului de unităţi vâdute pe segmentul echipamentelor cu preţul de achiziţie mai mare de 100 Euro și de 38%, din perspectivă valorică, la nivelul vânzărilor totale de echipamente cu jet de cerneală în prima jumătate a lui 2016. Cele mai căutate produse sunt, în continuare, multifuncţionalele dotate cu sistem de recipiente reîncărcabile cu cerneală”, a declarant azi Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager România și Bulgaria.

Epson a lansat și două noi modele de imprimante cu rezervor de cerneală integrat (Ink tank System – ITS) care pot tipări față-verso documente în format A4 sau A3+.

Modelele L605 şi L1455 sunt destinate birourilor mici şi celor care lucrează de acasă. L605 este primul model Epson 3-în- 1 care poate imprima faţă-verso în format A4, iar L1455 este primul model 4-în- 1 cu imprimare A3 faţă-verso, scanare A3 şi fax.

Imprimarea faţă-verso reduce la jumătate consumul de hârtie şi contribuie la minimizarea costurilor prin tipărirea automată pe ambele fețe ale unei pagini. Imprimantele ITS pot să aducă utilizatorilor economii de până la 90% din costurile de printare,

L605 şi L1455 sunt echipate cu două seturi de rezerve de cerneală de mare volum. În acest mod, L1455 poate imprima un volum de până la 10.500 de pagini3, iar L605 până la 11.000 de pagini, cu cerneala inclusă în cutia imprimantei la livrare.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: