Un chef cu chef de viață
Am vorbit cu chef Joseph Hadad despre micile ritualuri pe care le-a folosit să reducă stresul în perioada pandemiei, despre următoarele...
Am vorbit cu chef Joseph Hadad despre micile ritualuri pe care le-a folosit să reducă stresul în perioada pandemiei, despre următoarele...
Cea de-a treia ediție Best Chefs, un proiect editorial Biz și Häagen-Dazs, propune o călătorie culinară spre noi destinații savuroase, alături...
S.Pellegrino începe cea mai așteptată căutare a celor mai talentați tineri chefi din lume, în cadrul celei de-a patra ediții a...
Promovăm de multă vreme restaurante pline de rafinament și Chefi remarcabili, care demonstrează că bucătăria gourmet poate exista și în România....
Sub sloganul “Facem spectacol în bucătărie“, caravana Lidl „Bucătar din plăcere” va organiza în orașe din toată țară o serie de...
L-am întâlnit pe chef Samuel le Torriellec după ce echipa Biz s-a întors de la Paris, așa că discuția noastră a...
Franța este un bastion al gastronomiei mondiale, un model de rafinament și gust excepțional. La Paris nu puteam să nu vizităm...
[caption id="attachment_18991" align="alignleft" width="305"] foto: Vali Mirea[/caption] Petra Pădure, fondatoarea Maison Blanche – atelier gastronomique, ne invită într-o călătorie senzorială într-o...