Flaviu Mureșan, Epoque Hotel: „Gastronomia românească se află într-o etapă de consolidare a identității”
Dacă în Italia a învățat respectul pentru ingrediente și tradiție, în Berlin, unde creativitatea este aproape o regulă, a învățat să...
Dacă în Italia a învățat respectul pentru ingrediente și tradiție, în Berlin, unde creativitatea este aproape o regulă, a învățat să...
România ocupă primul loc în Europa de Sud-Est la cererea de sushi în ultimele 12 luni, potrivit unei analize Glovo, platforma...
În ultimii ani se vorbește tot mai des despre fine-dining și chiar dacă românii sunt tot mai deschiși la experiențe gastronomice...
Cu o investiție de peste 800.000 de euro, Andrei Popa și chef Michael Passarelli au lansat, la finele anului trecut, Patio...
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the Stars”, evenimentul organizat...
Bogdan Panaite și Alin Vădean își vor expune preparatele în fața juriului din Finala Regiunii Europa de Sud și Mediteraneană a...
Cum îi atrage chef Alex Petricean pe tinerii din țară să descopere savoarea bucătăriei românești prin deschiderea restaurantului NOUA BAR, cum...
ARTPRINT S.A, Divizia Publishing anunță relansarea celor patru website-uri din portofoliu: revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro, și sanatatea-de-azi.ro, care continuă să le ofere...
După ce a deschis un restaurant în București, în plină pandemie, brandul internațional TUYA s-a extins în orașul grecesc Mykonos, în...
O noua colaborare inedită pe scena HoReCa din România: Beans&Dots și Alex Petricean își unesc forțele pentru dezvoltarea componentei gastronomice a...
Numele lui Antonio Bachour este asociat cu hoteluri și patiserii de renume mondial, inclusiv cu coordonarea St. Regis din Miami sau...
Vineri, Culinaria Banatica pregătește un nou eveniment dedicat identității gastronomice locale, găzduit de Grătarul cu Ștaif din Timișoara, începând cu ora...
Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism anunță încheierea unui parteneriat strategic, care are ca scop dezvoltarea gastronomiei...
Primul studiu despre identitatea culturală gastronomică a României oferă o imagine a modului în care bucătăria este percepută de generațiile actuale,...