Gastronomia, ca un sport extrem

Gastronomia, ca un sport extrem

L-am întâlnit pe chef Samuel le Torriellec după ce echipa Biz s-a întors de la Paris, așa că discuția noastră a pornit de la Biz Franța și Tour d’Argent, restaurantul cu stele Michelin unde și-a făcut ucenicia. Dincolo de lecțiile învățate în cel mai vechi restaurant din Franța, am discutat despre adrenalina din bucătărie și despre sporturile extreme, dar și

Războiul stelelor Michelin

Războiul stelelor Michelin

André Terrail, CEO și deținătorul la Tour d’Argent, cel mai vechi restaurant din Paris, a pornit în cursa pentru recâștigarea celor două stele Michelin pierdute. Fereastra de la cel de-al șaselea etaj al clădirii vechi din cartierul Latin dezvăluie privirii impozanta catedrală Notre-Dame și cele câteva vaporașe ce străbat în grabă râul Sena. Cu toate că priveliștea este una fascinantă,