Finanțe Stiri

Eurolife FFH, prima aplicație de mobile dedicată clienților

iul. 1, 2020 2 min

Eurolife FFH, prima aplicație de mobile dedicată clienților

Reading Time: 2 minute

Eurolife FFH lansează prima sa aplicație de mobile pe plan local – Eurolife FFH App Asigurări, cu ajutorul căreia clienții își vor putea vizualiza portofoliul de polițe online și vor putea face plata primelor de asigurare în doar câteva click-uri, direct din aplicație, anunță asigurătorul, într-un comunicat de presă.

“La Eurolife FFH credem că este importantă nu atât prezența digitală, cât mai ales definirea unei strategii de business pentru era digitală, strategie pe care o continuăm prin lansarea acestei aplicații, și pe care o vom urmări și dezvolta și în perioada următoare. Suntem hotărâți să oferim clienților noștri un ecosistem digital cu experiențe tehnologice unice, simple și intuitive, adaptate ritmului și intereselor acestora. Lansarea Eurolife FFH App vine astfel să susțină dorința întregii noastre echipe de a ne sprijini clienții cu produse și servicii care să facă diferența în piața de asigurări“, a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări.

Aplicatia poate fi descărcată, în mod gratuit, din magazinele Google Play și App Store. Odată instalată, în doar câțiva pași simpli, clientul are acces la întreg portofoliul de polițe active, încheiate la Eurolife FFH, cu detalierea riscurilor și a sumelor asigurate aferente. De asemenea, în doar câteva click-uri acesta poate face plata primelor de asigurare, economisind astfel timp și evitând drumurile la bancă sau transferul manual din alte conturi.

Beneficiile aplicației Eurolife FFH:

  • Acces rapid la polițele încheiate la Eurolife FFH Asigurări.
  • Riscurile acoperite și sumele asigurate – într-un singur loc.
  • Plata rapidă a primelor de asigurare.
  • Actualizarea rapidă a datelor personale și de contact.
  • Acces direct pentru a înainta un anunț de daună.
  • Acces direct, prin telefon, la un consultant Eurolife FFH.
  • Achiziție de noi asigurări disponibile online.

Dezvoltarea aplicației continuă și în perioada următoare, astfel că în scurt timp îi vor fi adăugate noi funcționalități, respectiv: acces la un proces de anunț și evaluare daună online, simplificat, precum și un modul de administrare cu posibilitatea de a aduce modificări polițelor deținute direct din aplicație.

Lansarea acestui nou produs digital continuă investițiile în această zonă inițiate de Eurolife FFH încă din 2018, prin lansarea asigurării de călătorie, primul produs online, end-to-end, din portofoliul companiei. A urmat apoi, în 2019, lansarea primei asigurări de bilete de evenimente dezvoltată în parteneriat cu platforma www.bilete.ro, disponibilă de asemenea online, se mai arată în comunicat.

Eurolife FFH dispune de un portofoliu extins de produse, dedicate atât clienților persoane fizice, cât și juridice, portofoliu susținut de canale diversificate de vânzare: bancassurance, parteneri, brokeri și online. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: