Business Companii Stiri

Dezinfectantul Aldezin, avizat de Institutul „Cantacuzino” împotriva Coronavirusurilor

apr. 24, 2020 < 1 min

Dezinfectantul Aldezin, avizat de Institutul „Cantacuzino” împotriva Coronavirusurilor

Reading Time: < 1 minut

Dezinfectantul Aldezin, produs de Pasteur Filiala Filipești S.A., unul dintre cei mai importanți producători români de preparate biologice și medicamente, a primit avizul Institutului „Cantacuzino”, pentru categoria TP2 – dezinfectare în spații publice, private și industriale. Produsul a fost testat și confirmat de un laborator internațional independent, acreditat de către autoritățile competente, ca fiind eficient, într-o formulare adecvată, împotriva Coronavirusurilor umane cunoscute.

La cererea companiei, laboratorul „J.S Hamilton” Polonia a testat Aldezin și a certificat în luna martie a acestui an acțiunea virulicidă a dezinfectantului împotriva Coronavirusurilor umane într-o concentrație de 3%, cu un timp de expunere de 60 de minute.

Conform avizării TP2, Aldezin poate fi utilizat la dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului – care nu sunt în contact cu produse alimentare – pereților, podelelor și solului din spații private, publice și industriale, cu excepția domeniului medical. Aldezin este un dezinfectant profesional concentrat cu acțiune bactericidă, virulicidă și fungicidă avizat și pentru industria alimentară (categoria TP4), precum și pentru domeniul veterinar (categoria TP3).

Pasteur Filiala Filipești este unul dintre cei mai importanți producători de preparate imunologice și generice din domeniul veterinar din România. Compania deține la București o capacitate de producție care realizează vaccinuri, reagenți și kit-uri de diagnostic. Pasteur Filiala Filipești deține alte două facilități de producție certificate GMP (Good Manufacturing Practices) la Filipeștii de Pădure, unde realizează soluții injectabile, comprimate, soluții orale, pulberi, suspensii și unguente din categoriile antibiotice, anti-inflamatoare, antiparazitare, produse hormonale, oftalmice și otice, vitamine, minerale și rehidratante, raticide, insecticide, cosmetice, dezinfectanți și detergenți

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: