fbpx
Companii Stiri

Excepţionalii se inspiră din poveştile a 18 oameni de succes din România2 min

07/02/2017 2 min read

Excepţionalii se inspiră din poveştile a 18 oameni de succes din România2 min

Reading Time: 2 minute

Proiectul Excepţionalii, organizat de Şcoala de Valori, reuneşte 60 de liceeni cu rezultate deosebite din România care vor să facă o schimbare în societate. La Excepţionalii, 18 oameni de succes din diferite domenii vor împărtăşi liceenilor detalii despre cariera lor şi despre învăţămintele cu care s-au îmbogăţit trăind din instinct, valori şi pasiune.

Proiectul Excepţionalii a adunat în 2017, 60 dintre adolescenţii României, pasionaţi de voluntariat, artă, sport, ştiinţe STEM, care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute în aceste arii, pentru ca împreună să colaboreze şi să producă o schimbare în domeniile în care activează, dar şi în comunitate.

În perioada 5-8 februarie, în cadrul Taberei de Inovaţie, liceeni se implică în ateliere de educaţie non-formală în care îţi dezvoltă abilităţi precum: comunicare eficientă, vorbire în public, setare de obiective, design thinking, lucru în echipă, design şi planificare de proiect, leadership, spirit antreprenorial. De asemenea, împărţiţi pe echipe, tinerii primesc provocarea să identifice nevoile de dezvoltare ale liceenilor din comunităţile în care provin şi să găsească soluţii fezabile, pe care le pot transforma în proiecte de impact. Planurile de proiecte gândite în această perioadă vor fi prezentate în data de 10 februarie în faţa unei comisii. Rolul comisiei va fi de a oferi tinerilor feedback pe planurile de proiect şi de a îi ghida spre cele mai bune rezultate.

18 OAMENI DE SUCCES DIN ROMÂNIA CARE INSPIRĂ EXCEPŢIONALII PRIN POVEŞTILE LOR DE SUCCES

În seara de 8 februarie, sediul BCR de pe Regina Elisabeta nr.5 găzduieşte Conferinţa Excepţionalii, organizată sub conceptul de Bibliotecă Vie. Liceenii vor cunoaşte 18 oameni-model din România: Adriana Istrate, Alexandra Marcu, Bogdan Micu, Claudiu Butacu, Cosmin Alexandru, Dan Perjovschi, David Timiş, Dragoş Anastasiu, Iulian Văcărean, Luiza Vasiliu, Mihai Holgoş, Ilinca Păun, Nicoleta Deliu, Radu Puchiu, Silvia Bogdan, Veronica Soare, Octavian Ureche, Nicoleta Chirica.

14 COMPANII CARE PRIMESC EXCEPŢIONALII ÎN VIZITĂ

Aventura Excepţionalilor continuă, iar 9 februarie se anunţă a fi o zi cu multe drumuri. Tinerii sunt aşteptaţi să păşească pragul unora dintre cele mai de impact companii şi organizaţii din Bucureşti. Tinerii vor afla mai multe despre domeniile lor de interes, despre cum aceste organizaţii îşi trăiesc misiunea şi despre cum arată o zi de activitate la: EFdeN, EA, Coca-Cola HBC România, Robin and the Backstebbers, NOD Markerspace, Meşteshukar ButiQ, McCann Erickson România, IMPACT HUB, CINETic, Badsi, Kick Off, PwC România, Microsoft, Stefanini.

Pentru a afla mai multe informaţii despre proiect, urmăriţi pagina proiectului: http://scoaladevalori.ro/portfolio-item/exceptionalii/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *