Tech

Experiența pliabilă la puterea Xs

23/04/2020 2 min read

Experiența pliabilă la puterea Xs

Reading Time: 2 minute

Este smartphone sau tabletă? De ce nu amândouă? După ce în 2019 HUAWEI Mate X marca salt uriaș în tehnologia smartphone-urilor, anul acesta experiența pliabilă trece la nivelul următor cu HUAWEI Mate Xs.

Nu încape nicio îndoială, HUAWEI Mate Xs este cel mai avansat și inovator smartphone Huawei de până acum. O spune chiar compania producătoare, pentru care sfidarea limitelor pare să fi devenit obișnuință. Ne-am obișnuit cu ecrane tot mai mari și mai performante, dar a venit vremea să privim viitorul în față: ecranul pliabil. Pentru că, de multe ori, limitele ecranului de smartphone ne împiedică să fim cu adevărat productivi.

Aici intră în scenă HUAWEI Mate Xs, deja disponibil pe piața din România, și o face cu grație, datorită designului Falcon Wing, prevăzut cu o balama ce permite o trecere perfectă între modurile smartphone și tabletă. Balamaua îmbunătățită include piese noi din metal lichid pe bază de zirconiu. Totul este upgradat, de la materialele din care este realizat ecranul și designul balamalei, la conectivitatea 5G și sistemul camerei foto.

Ecranul flexibil este din poliamidă optică cu două straturi, pentru claritatea imaginii, saturația culorilor și luminozitate mult îmbunătățite, pe lângă faptul că acum este mai robust și mai durabil.

“Motorul” de sub noul ecran pliabil este procesorul Kirin 990 5G, care oferă conectivitate rapidă cu consum redus de energie. La capitolul foto, HUAWEI Mate Xs vine cu sistemul de patru camere Leica, care include o cameră supersensibilă de 40 MP, o cameră cu unghi ultralarg de 16 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime. Bonus: toate joacă rol și de cameră frontală, și de cameră principală, grație formei pliabile a device-ului.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă