Companii Stiri

Extindere MedLife in Timisoara

4 dec. 2015 2 min

Extindere MedLife in Timisoara

Reading Time: 2 minute

In urma unei investitii de un milion de euro, MedLife a deschis cea de-a doua clinica a sa de mari dimensiuni din Timisoara.

Dispusa pe doua niveluri, cu o suprafata totala de 1.600 de metri patrati, Hyperclinica MedLife Timisoara este cea mai mare clinica privata din oras si ofera pacientilor investigatii si tratamente pentru 26 de specialitati medicale, distribuite in 21 de cabinete. Clinica ofera sub acelasi acoperis servicii integrate de ambulator, imagistica si laborator, iar incepand de anul viitor va pune la dispozitia pacientilor si servicii medicale in regim de spitalizare de zi.    

Echipa medicala este formata din peste 60 de medici si personal de suport. Clinica este situata pe Bd. Eroilor de la Tisa nr. 28 si functioneaza de luni pana vineri intre orele 07:00 si 20:00 si sambata, intre orele 08:00 si 14:00.

Printre specialitatile medicale pe care pacientii le pot accesa in aceasta noua clinica se numara boli infectioase, cardiologie, chirurgie estetica si reparatorie, chirurgie generala, dermatovenerologie, gastroenterologie, ginecologie, medicina interna, oftalmologie, ORL, ortopedie, pneumologie. De asemenea, clinica include o sala de mici interventii chirurgicale, un departament specializat de pediatrie, ce cuprinde servicii de cardiologie si chirurgie pediatrica, dar si un departament de dermatologie, dotat cu echipamente moderne si tehnologii revolutionare pentru tratamentul diferitelor afectiuni ale pielii: tratarea vergeturilor, corectarea cicatricelor cauzate de acnee, arsuri, excizii chirurgicale, estomparea ridurilor si a liniilor fine, atenuarea vizibilitatii vergeturilor si a celulitei.

Consultatiile decontate de CAS in cadrul acestei clinici includ: dermatologie, ORL, cardiologie, pediatrie, gastroenterologie, neurologie, medicina interna. 

Prima clinica MedLife de mari dimensiuni din Timisoara a fost inaugurata in urma cu sapte ani.

Pe langa cele doua hyperclinici, MedLife detine un laborator in Timisoara si mai este prezenta in judetul Timis cu un centru medical la Lugoj si un punct de recoltare la Resita.

MedLife a inaugurat prima hyperclinica in anul 2004, iar la ora actuala compania detine 16 astfel de unitati in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov si Cluj-Napoca.

Compania a estimat pentru acest an o cifra de afaceri de 93 de milioane de euro, prin crestere organica si de 100 de milioane de euro prin achizitii. Potrivit reprezentantilor MedLife, daca se finalizeaza tranzactiile aflate in derulare, exista premize ca cifra de afaceri aferenta anului 2015 sa depaseasca valoarea de 100 milioane euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: