Antreprenori Stiri

Nivelul următor în antreprenoriat

12 dec. 2018 2 min

Nivelul următor în antreprenoriat

Reading Time: 2 minute

Antreprenorii din domeniul designului se pot înscrie în Level-Up, un accelerator lansat de curând de Nod makerspace și Babele.

cover level up

 

Nod makerspace și Babele anunță lansarea Level-Up, primul accelerator pentru antreprenorii din domeniul designului din Europa. Level-Up este un program de accelerare care reușește să conecteze participanții, mentorii, experții, clienții și partenerii, în timp ce pune la dispoziție echipamente, know-how, dar și resursele fizice necesare lansării unui produs de succes.  

Prin LEVEL-UP, participanții vor fi familiarizați cu metodele necesare dezvoltării unui design de produs inovativ, validării modelului de business și creării unei strategii sustenabile de creștere a afacerii. O echipă multidisciplinară de experți în product design, comunicare, publicitate &PR, consultanță electronică & printare 3D, arhitectură, drept, finanțe vor oferi peste 100 de ore de mentorat. Printre ei se numără Monica Jitariuc – managing partner MSL Group The Practice, Ruxandra Creoșteanu – CEO Nod makerspace,  Alex Moise – Director Industrii Creativa Banca Transilvania, Carla Szabo – designer de produs, Dragoș Nicolaescu și Matei Dumitrescu – business angels, Emanuele Musa – CEO Babele, Victor Draghicescu – avocat Right House, Mihnea Ghilduș – Dizainar, Jasseem Allybokus – CTO Visiperf și mulți alții.

Toate proiectele vor fi lansate prin Indiegogo – platformă de crowdfunding cu peste 12 milioane de vizitatori lunar și 6 milioane de abonați din peste 100 de țări.

Nu numai că programul este gratuit, dar LEVEL-UP asigură și spațiul, uneltele, echipamentele și materialele necesare pentru dezvoltarea prototipului la cea mai bună calitate. Comparând cu alte programe similare, LEVEL-UP nu primește acțiuni din companiile antreprenorilor și nici nu cere o parte din profituri.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: