Antreprenori by eMAG Stiri

EY Entrepreneur Of The Year

28 iul. 2014 < 1 min

EY Entrepreneur Of The Year

Reading Time: < 1 minut

Inscrierea la programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania, singura competitie antreprenoriala care se organizeaza la nivel global, se extinde cu o saptamana, noul termen limita pentru depunerea aplicatiilor fiind 1 august 2014.

Astfel antreprenorii romani beneficiaza de un dead-line prelungit pentru a face primul pas în competitie prin completarea formularului de mai jos.

 

Reamintim conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania:

  • Antreprenorul trebuie sa aiba o afacere care sa fie înfiintata de cel putin 3 ani.
  • Sa aiba cifra de afaceri pe cel putin 2 ani si un numar minim de 10 angajati. 
  • Candidatul trebuie sa joace un rol activ în afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%).
  • Nationalitatea romana nu este un criteriu eliminatoriu, daca operatiunile majore ale afacerii sunt in Romania.

Pe langa premiul Entrepreneur Of The Year, in Romania se vor acorda inca doua premii: Social Entrepreneur Of The Year si Emerging Entrepreneur Of The Year. Criteriile de eligibilitate de mai sus nu sunt aplicabile pentru inscrierea la categoria Social Entrepreneur of the Year, dar intrarea in competitie pentru acest premiu nu mai permite inscrierea si la o alta categorie.

Pentru selectarea castigatorului Entrepreneur Of The Year din Romania, un juriu independent ( despre care Biz a scris aici) format din antreprenori si profesionisti dedicati antreprenoriatului, va examina fiecare aplicatie pe baza a sase criterii: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul asupra comunitatii, capacitatea de inovare si integritatea personala.

Aplicatile completate trebuie trimise pe adresa de email: office[at] ro.ey.com, iar formularul de inscrieri poate fi descarcat aici: Formular-EOY_RO-1-august.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: