Antreprenori by eMAG Business Management Stiri Tech

F64 închide magazinul. Businessul foto-video continuă online

22 mart. 2020 < 1 min

F64 închide magazinul. Businessul foto-video continuă online

Reading Time: < 1 minut

F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, a anunțat închiderea magazinului din București. „Siguranța clienților și a angajaților este esențială pentru noi, tocmai de aceea am decis să te informăm că începând de pe 23 martie vom fi alături de tine EXCLUSIV în mediul online”, se arată într-un comunicat al companiei. Magazinul f64 este cel mai mare, de acest gen, din sud-estul Europei.

Business-ul de echipamente foto-video va continua în online, oficialii companiei anunțând că s-a redus comanda minimă pentru livrarea gratuită la 99lei, în timp ce a fost crescută perioada de retur la 30 de zile.

De asemenea, serviciul de închiriere se suspendă „momentan” până la redeschiderea magazinului, în timp ce serviciile de printing vor fi disponibile în continuare pe platforma print.f64.ro.

F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, a raportat în luna octombrie a anului trecut o scădere a veniturilor cu 10%, pe 2018, respectiv 110 milioane de lei (24 milioane de euro). Marian Alecsiu (foto), co-fondator și CEO al companiei spunea la acea dată că piața foto este continuă scădere, cu 10%-20%, în principal din cauza smartphone-urilor cu camere foto performante.

Business-ul F64 a fost lansat în 2001, ca un magazin de accesorii și servicii foto și video, în prezent însă, produsele care au înregistrat cele mai mari creșteri în ceea ce privește vânzările sunt telefoanele mobile, cele pentru video și vlogging. Retailerul a păstrat în ofertă doar smartphone-uri de top, cu camere foto performante.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: