Stiri Tech

Familia mirrorless de la Nikon se extinde cu două noi modele de top

14 oct. 2020 2 min

Familia mirrorless de la Nikon se extinde cu două noi modele de top

Reading Time: 2 minute

Nikon a prezentat oficial pe piața din România aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. Cele doua modele FX beneficiază de sisteme de procesare duale EXPEED 6, memorii tampon mai rapide și mai mari, care răspund cerințelor de fotografiere continuă rapidă și fante de card duble, pentru carduri SD UHS-II și XQD sau CFexpress. De asemenea, aparatele foto dispun de capacități de înregistrare video 4K/60p. Acestea sunt compatibile cu un nou grip optional – MB-N11 – care facilitează fotografierea verticală, precum și cu noua telecomandă fără fir – transceiver WR-R11b.

Nikon Z 7II se adresează fotografilor avansați și profesioniști care au nevoie să surprindă cele mai fine detalii, fie că e vorba despre texturi din piele, păr, îmbrăcăminte și machiaj sau de peisaje. Capabilitățile îmbunătățite de focalizare automata ale modelului Z 7II de pana la -4EV ofera functia AF zona larga pentru fotografierea oamenilor si animalelor, functia AF urmarire subiect, similara cu urmarirea 3D si o focalizare automata mai buna in situatii cu lumina scazuta. Iar vizorul electronic (EVF) cu 3.690.000 puncte ofera o vizualizare mai naturala, cu o rata de reimprospatare ridicata, reducand intreruperile.

Cu un interval dinamic mai mare si performante mai bune pe plaja larga de sensibilitati ISO, puterea sa de procesare si capacitatea memoriei tampon permit viteze de fotografiere de pana la 10 fps. Fotografii pot sa inregistreze acum pana la 200 de imagini JPEG de rezolutie completa sau 77 de imagini RAW necomprimate pe 12 biți, într-o singura serie.

Nikon Z 6II se bazează pe succesul de care se bucură Z 6 și oferă înregistrări la rezolutii 4K UHD si Full HD in ambele formate de film, FX si DX. In plus, formatele sale de fotografiere HLG pastreaza mai multe detalii, intervalul dinamic si contrastul, minimizand cerintele de post-procesare. Functiile AF detectare ochi si AF detectare animale sunt imbunatatite, permitand mai buna focalizare a subiectelor in timpul inregistrarilor video.

Z 6II este capabil sa focalizeze automat pana la -6EV si asigura o viteza continua de 14 fps si un numar maxim crescut de fotografii la fotografiere continua: 200 de imagini JPEG sau 124 de imagini RAW necomprimate pe 12 biti intr-o singura serie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: