Marketing Stiri

Au început înscrierile în competiția Young Marketers

30 nov. 2018 2 min

Au început înscrierile în competiția Young Marketers

Reading Time: 2 minuteThe Alternative School deschide competiția pentru Young Marketers, dedicată tinerilor specializați în marketing, comunicare, branding și strategie, care au o reală deschidere spre abordarea creativă și eficientă a comunicării.

Procesul de selecție este deschis tuturor tinerilor cu specializare în marketing, cu vârste de până în 30 de ani până la data de 15 ianuarie 2019. Taxa de participare este de 200 de euro.

Toți cei înscriși vor avea de rezolvat un brief de departajare, urmat de feedback din partea juriului și de un training intensiv. Workshopurile The Alternative School vor cuprinde analize ale celor mai interesante studii de caz premiate la Lions Festivals. Speakerii și evaluatorii sunt personaje de elită ale industriei, foști jurați sau câștigători la Cannes Lions, Eurobest sau Dubai Lynx.

După prima departajare, 12 echipe finaliste vor primi un nou brief, a cărui rezolvare trebuie predată în 48 de ore.

Echipa câștigătoare va participa la competiția Young Lions din cadrul Festivalului Internațional de Creavitate Cannes Lions, din iunie 2019, alături de echipe din peste 30 de țări. Echipa care se va califica pentru competiția de la Cannes Lions 2019, din partea României, va fi sponsorizată de agenția de publicitate full-service Media Concept Store.

Media Concept Store activeaza pe piața din România din 2010. Adițional, deține licența și reprezintă local competiția internațională ”Votat Produsul Anului®”. Este, de asemenea, structura care a dat un jurat la Eurobest și Dubai Lynx, în persoana Nicoletei Padure și care, pe filiera echipei sale de Young Creatives, a câștigat Gold la competiția Young Lions Design în 2013. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: