Lifestyle Stiri

FCB si Anonimul aduc tantarii cinefili in Bucuresti

12 aug. 2014 2 min

FCB si Anonimul aduc tantarii cinefili in Bucuresti

Reading Time: 2 minute

Campania de comunicare pentru editia de anul acesta a Fesivalului International de Film Independent Anonimul este realizata pro-bono de agentia de publicitate FCB Bucharest.

Campania de comunicare a fost realizata cu resurse interne si promovata pe TV, in mediul online si prin PR.

“Tantarul, aceasta specie urata de toata lumea, ascunde secrete nebanuite. Este putin stiut ca aici la Sf. Gheorghe exista o specie de tantar speciala. In perioada festivalului de film Anonimul inteapa regizori, actori, oameni de film si transmit virusul cintematografiei. Acum acesti tantari sunt in pericol, Festivalul Anonimul se muta la Bucuresti impreuna cu principala lor sursa de hrana. Pentru tantarul de la Sf. Gheorghe asta inseamna malnutrtie si chiar extintie”, prezinta pe scurt situatia primul spot al campaniei intitulat “Cercetatorul”.

Campania are la baza patru spoturi video ce comunica publicului consecintele mutarii festivalului asupra tantarilor din Delta Dunarii prin intermediul a patru personaje fictive: Cercetatorul, Politistul, Mecanicul si Vanzatoarea.

Patru povesti atrag atentia pasionatilor de film ca festivalul lor preferat va avea loc anul acesta in mod exceptional in capitala in perioada 12-17 august.

“Toti oamenii care merg in Delta si in zona Sf. Gheorghe cunosc problema tantarilor si a intepaturilor de care nu ai cum sa scapi. Tantarii au fost martori la toate evenimentele si povestile trecatorilor, iar in timp au devenit un simbol al locurilor. De aici si ideea tantarului cinefil care ani la rand s-a hranit cu sangele actorilor si oamenilor de film intepati la Anonimul si care odata cu mutarea festivalului sunt in pericol”, explica Bogdan Moraru, Creative Director, FCB Bucharest.

Echipele responsabile pentru implementarea proiectului:

Bogdan Moraru, Creative Director; Ciprian Banica, Group Creative Director; Emanuel Borcescu, Senior Art Director; Alex Tigoianu, Senior Copywriter; Ana Maria Oila, Client Service Director; Ximena Dragusin, Account Director; Miruna Macsoda, Account Manager; Corina Coman, PR Manager; Ana Padurariu PR Executive; Hypno, Regizor; Tom Wilson, Regizor; Animotion, Studio post-productie; Andrei Tatu & Iulian Buga, Sunet; Livia Vasuianu si Miruna Berescu, Anonimul.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: