BizRemote by certSIGN Stiri

Flipsnack, subscripții gratuite pentru profesori

15 apr. 2020 2 min

Flipsnack, subscripții gratuite pentru profesori

Reading Time: 2 minute

Flipsnack, o platformă românească de creare și distribuire de materiale digitale oferă abonamente gratuite profesorilor.

Profesorii din România care sunt puși în fața unei noi provocări din cauza pandemiei Covid-19 și sunt nevoiți să desfășoare orele online se pot abona gratuit la Flipsnack, una dintre cele mai cunoscute platforme de creare de materiale digitale interactive (reviste, broșuri, ebooks și alte publicații). Flipsnack oferă astfel gratuit procesul de învățare, oferind gratuity planul Classroom care oferă profesorilor oportunitatea de a crea un cont comn pentru toată clasa, unde poate adăuga toți elevii. Toate proiectele școlare realizate de elevi sunt accesibile instant profesorului. Astfel, acesta poate oferi feedback pe loc. Elevii de orice vârstă sunt încurajați să devină creative și să lucreze online la proiecte pentru orice materie școlară de la limba și literature română, la istorie, georgrafie, biologie sau altă materie. Aceștia pot adăuga fișiere audio, clipuri video, link-uri și alte elemente interactive care să îi ajute la procesul de învățare.

Un alt avantaj este posibilitatea profesorilor de a încărca propriile materiale educaționale pe platformă și de a le distribui gratuit altor profesori.

La nivel global, Flipsnack are peste 3 milioane de utilizatori. Aplicația are printre clienți branduri mari precum Renault, The Telegraph, Decathlon, Delta Airlines și Discovery Education. Un milion dintre aceștia sunt din domeniul educațional. Cambridge University, Stanford University și Harvard University sunt doar câteva dintre școlile cu renume unde aplicația este folosită.

„Învățământul se mută tot mai mult în online. În România lucrul acesta abia începe acum,  datorită situației cauzate de Coronavirus, dar în Occident multe școli folosesc unelte educaționale digitale, și acest lucru va continua să crească”, spune Janina Moza, Marketing Manager Flipsnack

Planul Classroom, care în mod obișnuit costă $240 anual, va fi oferit gratuit oricărui profesor sau oricărei școli care va dori să folosească Flipsnack în procesul de învățare online. Subscripția oferită este valabilă timp de 12 luni și poate fi accesată aici .

Flipsnack este un brand dezvoltat de către Gabriel Ciordaș, CEO Smartware, o companie românească cu operațiuni în Oradea înființată în 2011 cu doar 11 angajați. În prezent, Flipsnack are peste 50 de angajați și a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute platforme internaționale de creare și publicare de reviste și cărți digitale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: