Management Stiri

Florin Godean este noul președinte al Camerei de Comerț Elveția – România

24 mart. 2021 2 min

Florin Godean este noul președinte al Camerei de Comerț Elveția – România

Reading Time: 2 minute

În urma ședinței generale a membriilor Camerei de Comerț Elveția-România (CCE-R),Florin Godean, Country Manager Adecco România, a fost ales noul președinte al organizației.

În urma unei ședințe online cu membrii organizației, Irina Bolomey, președintele Camerei până la acea dată, a predat manatul către Florin Godean. După 4 ani plini de activități și eforturi de promovare a colaborării firmelor elvețiene și românești, doamna Irina Bolomey a prezidat ultima ședință.

“Este o onoare mare pentru mine să fiu învestit în această funcție și să preiau această responsabilitate. Mulțumesc tuturor membrilor pentru încredere și sprijin. Nu îi voi dezamăgi. În perioada următoare, acțiunile Camerei se vor îndrepta spre sprijinirea companiilor care au fost afectate de pandemia curentă, dar mai ales de efectele economice declanșate de ea. Mediul de business elvețian din România și comunitatea firmelor din jurul CCE-R sunt recunoscute pentru solidaritate și proactivitate. Primăvara aceasta este momentul ideal să dovedim acest lucru. Pe termen lung, avem în plan creșterea numărului de membri ai Camerei și promovarea cât mai multor exemple de succes elvețiene în România”, spune Florin Godean, Country Manager Adecco România.

Florin Godean este Country Manager al Adecco România. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, licențiat în economie. După absolvire s-a alăturat Infotin ca director general și doi ani mai târziu s-a înscris la Serviciul Voluntar European din Helsinki, Finlanda. S-a alăturat Adecco România în 2004 ca director de vânzări și marketing.

Florin a preluat rolul de Country Manager la Adecco România în 2011. Sub conducerea sa, Adecco România a devenit lider de piață, statut deținut pentru al 8-lea an consecutiv. În această perioadă, cifra de afaceri a companiei aproape s-a dublat, de la 49 mil. EURO (2011) la 89 milioane de euro (2018). Începând cu 2019 până în 2020, Florin a preluat rolul de Cluster Manager supervizând atât Adecco România  cât și Ungaria. În tot acest proces de management Florin a condus peste 300 de colegi interni care au administrat aproape 7.500 de muncitori temporari.

Adecco România gestionează peste 4.000 de persoane angajate temporar și deservește zilnic peste 700 de clienți. Echipa Adecco numără în România mai mult de 140 de persoane, iar serviciile oferite au o plajă foarte largă, de la recrutare și selecție, la outsourcing, recrutare în masă, dar și outplacement și training.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: