Marketing Stiri

#FoodRocks, concurs pentru pasionații de design

28 iun. 2018 2 min

#FoodRocks, concurs pentru pasionații de design

Reading Time: 2 minute

Ești pasionat de designul de obiect de bucătărie? Piatraonline și Marks lansează  competiția FoodRocks.

Premiile puse la bătaie sunt în valoare totală de 4.000 de euro pentru cele mai creative obiecte de bucătărie.

Concursul se adresează designerilor locali, aceștia sunt invitați să creeze noi ustensile sau accesorii de bucătărie din piatră naturală.

”Poate ai în minte un set de pahare minimaliste, un platou asimetric sau o solniță atipică. Orice îți trece prin cap poate deveni o colecție în ediție limitată semnată de tine, pusă la vânzare pe Piatraonline.ro. Competiția se adresează celor care sunt makeri și care vor să-și pună ideile în practică. Poți înscrie o schiță, un desen, o randare 3D, iar dacă juriul alege ideea ta, atunci noi o punem în practică. Găsim soluții și o producem pe bune. Nu contează că ești student sau designer cu experiență, competiția e de fapt e un open call for those who have vision and talent.”, Mia Munteanu, Client Service Director, Marks.

Cum te poți înscrie?

Încarci randarea, desenul sau schițele tale din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestește-ne puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.

Ne soliciți gratuit tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni.

Perioada de desfășurare a concursului este 18 iunie – 30 iulie 2018. Până pe 17 august juriul desemnat va alege obiectele câștigătoare care vor purta semnătura ta și vor fi realizate și puse spre vânzare de către Piatraonline. 

Juriul este alcătuit din Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE), Hamid Nicola Katrib (designer de interior), Florin Cobuz (Nod Makerspace), Ruxandra și Gabriel Gavrilescu (www.amusebouche.ro), Alex Petricean, Head Chef Maize from Farm to Table și Mia Munteanu (Food Stylist la www.thenatureproject.ro)

Detalii complete pe site-ul proiectului: http://foodrocks.ro/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: