Business Companii Stiri

FREE NOW se extinde în Franța

22 sept. 2020 2 min

FREE NOW se extinde în Franța

Reading Time: 2 minute

FREE NOW își lansează serviciile de mobilitate în Franța, prin integrarea aplicației de ride-hailing Kapten, achiziționată în 2017. Practic, de astăzi, cei 26 milioane de pasageri FREE NOW din Europa pot începe să folosească acest serviciu în Paris, Nisa și Lyon, pe lângă celelalte 100 de orașe din Europa, folosind conturile lor existente din aplicație.

Integrarea Kapten duce la schimbări în echipa de management a grupului FREE NOW.

Eckart Diepenhorst, care a condus FREE NOW Service în Europa, va prelua rolurile de Chief People și Communications Officer la nivelul întregului business FREE NOW. Sébastien Oebel (foto header), fostul CEO Kapten, va prelua rolul de COO și va conduce operațiunile de ride hailing ale grupului în toată Europa.

”Utilizatorii FREE NOW vor avea de acum acces la peste 30.000 de șoferi în Franța și datele noastre arată că așteaptă de mult acest moment: numai în 2019, aplicația noastră a fost deschisă și s-a încercat utilizarea serviciului FREE NOW în Franța de peste 3,5 milioane de ori. De astăzi, acest lucru este posibil”, declară Marc Berg, CEO al FREE NOW.

Utilizatorii din Paris vor putea, de asemenea, să închirieze biciclete electrice prin intermediul aplicației FREE NOW, iar parteneriatul cu BOND Bikes va fi extins la alte orașe în cursul acestui an.

FREE NOW își va extinde în curând flota de mașini electrice și în alte orașe franceze. În Paris, compania va lansa în această toamnă, în parteneriat cu RATP (serviciul de transport public din Paris), stații de încărcare dedicate exclusiv șoferilor parteneri FREE NOW, pentru a-i încuraja să facă trecerea la mașini electrice. Obiectivul este dublarea flotei și atingerea unui număr de peste 1.200 de mașini electrice în Franța până la sfârșitul anului 2020.

FREE NOW este cel mai important furnizor de servicii de mobilitate din Europa. Platforma este  susținută de BMW Group și Daimler AG și, pe lângă ride hailing, aceasta oferă și servicii de micro-mobilitate și ridesharing. Din cadrul companiei fac parte serviciile FREE NOW (10 piețe din Europa), Βeat (5 piețe din America Latină și o piață din Europa) și serviciul de închiriere de scutere (e-scutere și e-biciclete, în 3 piețe din Europa). Împreună, aceste servicii atrag în prezent 45 de milioane de utilizatori în 17 piețe și peste 150 de orașe. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: