fbpx
Finanțe Stiri

CEC Bank majorează dobânzile la depozitele în lei1 min

05/08/2019 < 1 min read

author:

CEC Bank majorează dobânzile la depozitele în lei1 min

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank majorează dobânzile depozitelor la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, destinate clienților persoane fizice și juridice, anunță banca, într-un comunicat de presă.   

Astfel, rata de dobândă aferentă depozitelor pentru persoane fizice ajunge la 4,50% p.a. în cazul depozitelor la termen cu rată fixă a dobânzii constituite pe 36 luni, iar pentru persoanele juridice, rata de dobândă ajunge la 2,00% p.a., în cazul depozitelor pe 12 luni.    

Depozitele pot fi constituite prin intermediul celor peste 1.000 de unități teritoriale ale CEC Bank, din care aproximativ 500 sunt dispuse în mediul rural, precum și prin soluțiile digitale ale Băncii-CEC Bank Mobile Banking, Internet Banking CEConline sau Phone Banking TeleCEC. Depozitele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar. Mai mult, începând cu data de 25.07.2019, conturile curente standard CEC Bank ale clienților persoane fizice beneficiază de dobândă la vedere de 0,10% p.a.

“Prin majorarea dobânzilor, CEC Bank continuă tradiția și se reafirmă drept un susținător activ al unui comportament responsabil de economisire. E doar una din surprizele pe care le pregătim clienților noștri în cursul acestui an, pe măsură ce demarăm sărbătorirea a 155 de ani de economisire românească prin intermediul băncii noastre”, a declarat Laurențiu Gabriel Mitrache, Director general-Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *