BizRemote by certSIGN Antreprenori Stiri

Frisbo oferă transport gratuit al stocului magazinelor

21 mart. 2020 < 1 min

Frisbo oferă transport gratuit al stocului magazinelor

Reading Time: < 1 minut

Frisbo, platformă de e-fulfillment a anunțat că va asigura, gratuit, transportul stocului în depozite pentru magazinele fizice afectate de măsurile împotriva răspândirii noului coronavirus.

Startup-ul Frisbo, care preia depozitarea, ambalarea și livrarea comenzilor magazinelor online lansează un proiect de digitalizare a celor mai afectate zone din economia româneascp, începând cu magazinele fizice, afectate de măsurile împotriva Covid-19. 

Frisbo oferă în acest sens transport al mărfii magazinelor în depozite sigure, în vederea mutării cât mai rapide și economice a vânzărilor online, pentru a asigura continuarea operațiunilor.

Totodată, Frisbo, care deservește deja clienți precum Bitdefender, Meli Melo sau foodpanda, va oferi și consultanță gratuită pentru o tranziție cât mai urgentă a magazinelor fizice în magazine digitale (construcția magazinului digital, bune practici de vânzări în online, online marketing etc.), pentru ca acestea să-și poată continua activitatea în următoarele săptămâni și luni, amortizând impactul crizei de sănătate în desfășurare și crizei economice care va urma.

„Decizia Ministerului Afacerilor Interne de a suspenda activitatea majorității comercianților, precum și decizia sănătoasă a cumpărătorilor de a limita ieșirile din casă, vor provoca o scădere dramatică a traficului în magazine fizice, dar, ca o consecință, și o creștere masivă a cumpărăturilor online. Produse care până de curând aveau vânzări foarte mici în online (precum săpunul, detergentul, jocurile, produsele de fitness sau cafeaua) pot înregista în prezent creșteri de zeci de ori față de perioadele anterioare. eMAG a raportat deja creșteri de 10% în primele faze ale restricțiilor. Considerăm absolut necesară tranziția online a magazinelor fizice pentru ca afacerile acestora să supraviețuiască. De asemenea, magazinele care vând deja online pot beneficia de standarde adaptate dinamic la noile condiții, pe care Frisbo le adoptă în timp real, în toate depozitele partenere și în colaborare cu toți curierii cu care lucrăm”, explică Bogdan Colceriu, fondator Frisbo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: