Management

Fuziune pe piata de consultanta

2 oct. 2014 < 1 min

Fuziune pe piata de consultanta

Reading Time: < 1 minut

Pathfinder Management & Consulting si IMC Integral Management Consultancy International si-au unit fortele in scopul cresterii pietei locale de consultanta. Cele doua companii impartasesc aceeasi viziune in privinta sprijinirii companiilor locale si au convingerea ca impreuna vor reusi sa aduca un suflu nou intr-o piata destul de greu incrcata in ultimii ani.

Foto: Dreamstime

IMC s-a cladit pe un concept diferit fata de jucatorii prezenti in piata, intrucat fiecare membru a ocupat anterior pozitii de “C-Level” (CEO, CFO, COO, etc), ceea ce asigura o foarte buna intelegere a realitatilor din activitatea unei companii. IMC este o organizatie globala de consultanta cu sediul central in Elvetia, care are ca principal obiectiv sprijinirea companiilor in directia dezvoltarii durabile. Prin intermediul IMC, companiile romanesti vor obtine acces la o retea de experti internationali, cu o vasta experienta. Mai mult, acest parteneriat usureaza misiunea deja asumata de Pathfinder de a gasi solutii de finantare pentru companiile romanesti, prin aceesul la un numar mult mai mare de investitori strategici si financiari si la solutii inovatoare pentru piata din Romania.

“Ne-am orientat toata activitatea de pana acum in directia sprijinirii companiilor romanesti, a crearii unor afaceri locale solide, capabile sa se dezvolte sustenabil si profitabil. Imi doresc, de ani buni, sa vad companii romanesti ce se dezvolta si se extind atat pe piata locala, cat si pe piata regionala si cea internationala”, spune Ruxandra Ogrendil, Managing Partner al Pathfinder Management & Consulting, care a preluat si pozitia de Director Regional pentru Europa Centrala si de Est in cadrul organizatiei IMC. Romania capata astfel o importanta deosebita pe harta IMC, devenind si un hub regional pentru Europa Centrala si de Est, situatie unica pe piata consultantei.   

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: