Evenimente

Gala Biz 20 ani: 19 septembrie2 min

15/06/2019 3 min read

author:

Gala Biz 20 ani: 19 septembrie2 min

Reading Time: 3 minute

19 septembrie 2019 – Palatul Bragadiru

SITE-UL EVENIMENTULUI

Biz, prima revistă de business din România, aniversează 20 de ani și privește către viitor în cadrul unei Gale unice în peisajul evenimentelor din România. Liderii din mediul de business, cultură, societate și sport vor fi alături de noi pentru a celebra spiritul Biz. De 20 de ani, promovăm oamenii care nu se tem să fie diferiți sau să facă lucrurile altfel, modelele care ne inspiră și care trebuie aduse mereu în prim-plan.

Biz Awards: Este evenimentul în care premiem Oamenii Biz, cei pentru care performanța, inovația și perseverența au devenit obișnuință și care fac lucrurile să se miște în afaceri, dar și în societate. Sunt personalitățile care contează cu adevărat nu doar pe plan național, ci și pe scena globală.

“De 20 ani, revista Biz scrie despre realizările oamenilor şi brandurilor care au reuşit să se impună la nivel local si internaţional. Aceștia sunt antreprenorii Biz, liderii și inovatorii, cei care nu se tem să fie diferiți și încearcă noi modalități de a face lucrurile, devenind modele de inspirație.”, spune Marta Ușurelu, ownerul Biz.

Biz a fost vocea ultimelor două decenii de business și a schimbat conversația despre afaceri, marketing, manageri și companii. Am fost primii care am scris despre internet, despre branding, despre strategiile de business și despre oamenii din spatele acestora. Am anticipat schimbările pe care avea să le aducă social media în mediul corporate, nu doar în viața de zi cu zi, am creat concepte de evenimente unice pe piață și am lansat proiecte editoriale în premieră pentru presa de business din România.

Revista Biz este o platformă de lansare pentru proiecte editoriale unice dedicate industriilor, tendințelor și sectoarelor care merită o abordare detaliată din partea unei publicații de business. De la clasamentul celor mai puternice 100 de branduri românești, la topul agențiilor de PR sau prezentarea celor mai importanți antreprenori, CEOs, directori de marketing, directori de HR, bloggeri sau chefs, Biz schimbă modul în care sunt prezentate domeniile de business, printr-o abordare fresh și o privire de ansamblu unică asupra domeniilor de business.

Gala Biz 20 de ani va fi un adevărat “Who’s Who” al lumii de business din România, adunând în același loc cei mai importanți antreprenori, inovatori, CEOs, oameni de cultură și sportivi de top din România.

Partenerii Galei Biz 20 Ani:

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE