Marketing Stiri

Gala EFFIE are loc pe 2 iunie

21 mai 2015 < 1 min

Gala EFFIE are loc pe 2 iunie

Reading Time: < 1 minut

In competitia Romanian EFFIE Awards de anul acesta, 24 de agentii si 3 companii au inscris 99 de campanii, pentru 70 de branduri. Acestea vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre un juriu format din peste 50 de reprezentanti ai industriei de marketing si comunicare din Romania.

Neal Davies, Presedintele si CEO-ul EFFIE Worldwide, este cel care va conduce juriul festivalului.

Festivitatea de premiere va avea loc pe 2 iunie, in Bucuresti, la Ateneul Roman. Gazda evenimentului va fi Andi Moisescu.

In agenda Romanian EFFIE Awards 2015 este programata si o conferinta sustinuta de Neal Davis tot pe 2 iunie, la sediul IAA, de la ora 10. Titlul conferintei este The Confidence To Embrace Change: Key Insights and Learning From The Effies si se adreseaza oamenilor de marketing din companii si agentii

Biletele la gala de premiere costa 300 de lei plus TVA pentru membrii IAA/UAPR si 400 de lei plus TVA pentru non membri. Acestea se pot achizitiona direct de la organizatori, printr-un e-mail trimis la adresa teodora.calin@institute.ro. 

Intrarea la conferinta lui Neal Davis este libera, insa inscrierea este necesara. Locurile se pot rezerva tot printr-un e-mail trimis catre The Institute.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: