Marketing

Next Frame prin crowdsourcing

21 feb. 2014 < 1 min

Next Frame prin crowdsourcing

Reading Time: < 1 minut

Parte din Campania globala Transform Today a marcii, Absolut Vodka a lansat impreuna cu autorul de romane grafice Rafael Grampá proiectul Next Frame, o provocare creativa pentru utilizatorii din intreaga lume de a influenta in timp real desfasurarea actiunii unui roman grafic imaginat de Grampá.

Povestea finala va fi transpusa intr-un film de animatie care va avea premiera pe 15 martie, la Galeria MADE din Berlin.

Next Frame a debutat pe 3 februarie odata cu prezentarea initiativei pe pagina de Facebook oficiala a marcii. Utilizatorii au de mai multe ori posibilitatea de a interveni cu decizii legate de evolutia personajelor in poveste. Grampá va continua povestea in functie de noul fir creativ pana la urmatorul moment in care pot interveni utilizatorii. Colaborarea a durat doua saptamani, pana pe 21 februarie.

In Romania, Campania Next Frame este sustinuta de Alexandru Ciubotariu, street artist, autor de benzi desenate, ilustrator si creatorul personajului urban Pisica Patrata. Unul dintre utilizatorii romani va avea sansa de a il insoti pe Alexandru Ciubotariu la Berlin daca vor fi alesi de ilustrator in timpul scrierii povestii animate sau in urma unei extrageri speciale dedicate romanilor care au postat pe contul lor utilizand hashtag-ul #NextFrame.

Clipul campaniei Next Frame poate fi vizionat aici

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: