Companii Stiri

Galerie de vinuri in Mega Image

22 dec. 2014 < 1 min

Galerie de vinuri in Mega Image

Reading Time: < 1 minut

Mega Image a inaugurat in cadrul supermarketului din Bucuresti Mall un concept corner specializat de vinuri, numit Wine Gallery. Totodata, retailerul a lansat o platforma online asociata – StamdeVorba.ro, in versiune beta.

Dezvoltat pe conceptul “magazin in magazin” pentru unitatea din Bucuresti Mall, Wine Gallery ofera aproximativ 900 de sortimente de vinuri si va include peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin. Selectia provine din diferite colturi ale lumii, regasindu-se cu precadere vinuri din Romania, Franta, Italia, regiunea balcanica, dar si vinuri din Maroc, Brazilia, Liban si Noua Zeelanda. Din Romania au fost selectionate peste 200 de vinuri cu reprezentarea atat a zonelor de traditie ale tarii, cat si din zone mai putin cunoscute.

Noul concept are o suprafata de 220 m2, iar accesul in cadrul acestuia se face prin interiorul Mega Image Bucuresti Mall, aflat la nivelul -1.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent 392 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (190), Shop&Go (200), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: