Stiri Tech

Game On! Platforma de jocuri Google Stadia este acum disponibilă în România

dec. 7, 2020 < 1 min

Game On! Platforma de jocuri Google Stadia este acum disponibilă în România

Reading Time: < 1 minut

Platforma de jocuri în cloud Google Stadia este disponibilă din 7 decembrie 2020  în România, online sau prin aplicația mobilă cu același nume. Jocurile sunt accesate online, fără a fi nevoie să fie descărcate sau actualizate, dar are nevoie de o conexiune de internet stabilă cu o viteză de cel puțin 10 Mbps/secundă.

Stadia permite celor interesați să joace numeroase jocuri video, fără a avea nevoie de dispozitive puternice capabile să ruleze aceste jocuri și funcționează cu dispozitivele deja existente: laptopuri, desktop-uri, tablete și telefoane compatibile, precum și cele mai populare controlere de jocuri.

Acces și preț

Accesul la platforma Stadia se face printr-o adresă de Gmail, în două variante: gratuită și cu abonament. În cea gratuită, cei care se înregistrează pot juca jocuri precum Destiny 2 și Super Bomberman R Online. Toți utilizatorii noi de Stadia au acces gratuit pentru o lună la Stadia Pro, serviciul cu abonament oferit de platformă.

Abonații Stadia Pro pot juca gratuit zeci de jocuri, precum Hitman 2, Dead by Daylight sau Orcs must Die! 3, în fiecare lună fiind adăugate noi jocuri. Abonamentul Stadia Pro este de 45 lei/lună.

Orice abonat Stadia, indiferent de tipul de cont, are acces la magazinul Stadia, de unde poate achiziționa și juca titluri precum Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed: Walhalla, NBA 2k21. Star Wars Jedi: Fallen Order sau Watch Dogs: Legion.

Dacă nu reușiți să intrați din prima, nu vă speriați: Google precizează că accesul pentru utilizatorii din România la platforma Stadia se va deschide treptat, în primele 24 de ore de la lansare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: