Marketing Stiri

Noua luni, zero alcool

10 sept. 2015 < 1 min

Noua luni, zero alcool

Reading Time: < 1 minut

Cu ocazia Zilei Internationale a constientizarii Problematicii Spectrului Tulburarilor Alcoolice Fetale, Ursus Breweries si Asociatia Mame pentru Mame au lansat campania  de informare “9 luni cu zero alcool”. Campania are ca scop informarea viitorilor parinti despre riscurile la care este expus fatul daca se consuma alcool in timpul sarcinii si recomanda 9 luni de sarcina fara consum de bauturi alcoolice.

In social media, campania este promovata cu hashtagul #9cu0.

In 2013, Ursus Breweries a fost primul berar din Romania care a lansat o campanie de informare despre riscurile consumului de alcool in timpul sarcinii, prin introducerea pe  eticheta marcii REDD’S a mesajului “Zero alcool in timpul sarcinii”. Anul acesta, compania extinde campania atat la nivel de mesaj de responsabilitate plasat pe produsele sale, cat si prin diferite activitati si materiale de informare distribuite in toata tara.

Un studiu pilot realizat de Cult Market Research, cu sprijinul Ursus Breweries, in perioada iulie – august 2015, pe un esantion de 800 de femei cu varsta intre 18 si 40 de ani, rezidente in judetul Buzau, una dintre cele cinci comunitati locale in care compania este prezenta, arata ca exista o perceptie gresita despre consumul de alcool in timpul sarcinii. Astfel, peste un sfert dintre femeile intervievate considera ca o cantitate mica de alcool consumat ocazional, in timpul sarcinii, nu dauneaza mamei sau fatului.

In cadrul acestei campanii, Ursus Breweries si Asociatia Mame pentru Mame organizeaza o serie de intalniri informale cu viitorii parinti din cinci localitati din judetul Buzau pana la finele lunii martie 2016. 

Actrita Dana Rogoz sustine campania si vine sa discute cu viitoarele mame, in cadrul intalnirilor din judetul Buzau, despre importanta unei sarcini responsabile.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: