fbpx
Companii Management Stiri

GEALAN România are un nou director general1 min

18/09/2019 < 1 min read

GEALAN România are un nou director general1 min

Reading Time: < 1 minut

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de ferestre din PVC, anunță schimbări la nivelul conducerii din România, începând cu data de 16 septembrie.

Noul director general al companiei este Nicu Crăciun, care până în prezent a ocupat poziția de director de vânzări și marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, și aceste departamente.

“Sunt onorat de decizia acționarilor GEALAN, de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală. Focusul meu va fi de a alinia strategia GEALAN România cu cea a partenerilor și a pieței, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Inovația și pachetele competitive ne plasează deja în preferințele clienților, iar creșterea de 10% de anul acesta ne dă încredere în strategia de business pe termen mediu și lung”, a declarat Nicu Crăciun, director general, GEALAN România.

Sorin Dumitrescu a ocupat până în prezent funcția de director general GEALAN și urmează a se dedica unor noi proiecte profesionale și personale.

Nicu Crăciun are mai bine de 15 ani de experiență pe piața locală, acumulând astfel cunoștințe solide de business management și development pentru companii din domeniul construcțiilor, precum și o înțelegere complexă a pieței și evoluției acesteia.

Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global în domeniul pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard euro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *