Companii Stiri

GEALAN a lansat și în România sistemul de profile KUBUS®

8 iun. 2017 < 1 min

GEALAN a lansat și în România sistemul de profile KUBUS®

Reading Time: < 1 minut

În cadrul unui eveniment organizat de GEALAN împreună cu Asociația pentru Inovație în Arhitectură s-a lansat sistemul cu aspect integral din sticlă, GEALAN-KUBUS®. Evenimentul a fost un prilej de a le prezenta arhitecților avantajele oferite de noul sistem de profile pentru ferestre și uși de balcon: procent maxim de sticlă, suprafețe vizibile minime atât la interior, cât și la exterior, un nivel ridicat al izolației termice, cu un coeficient Uf = 0,88 W/m²K, atingând eficiența caselor pasive, în conformitate cu directiva ift-Rosenheim, statică superioară și diversitate a culorilor prin suprafețele speciale Acrylcolor.

Datorită opticii moderne și a cercevelei complet ascunse, sistemul GEALAN-KUBUS® permite construcția unor elemente cu suprafață maximală de geam în interior.

În ceea ce privește performanțele tehnice ale sistemului GEALAN-KUBUS®, acestea sunt asigurate de tehnologiile inovatoare folosite. Prin tehnica IKD® (Izolarea Intensivă Integrată), profilele sunt umplute cu spumă izolatoare și astfel, se obțin coeficienți remarcabili de termoizolare. Pe de altă parte, stabilitatea excelentă a sistemului este asigurată de tehnica STV® (Vitraj Static Uscat), suprafața de sticlă fiind lipită de cerceveaua complet ascunsă printr-o bandă de înaltă performanță.

Designul elegant asigurat de suprafața mare de sticlă este completat de calitatea suprafețelor oferită profilelor prin intermediul tehnologiei exclusive Acrylcolor. Profilele inteligente GEALAN-KUBUS® pot fi realizate într-o gamă variată de nuanțe RAL, fiind antistatice, rezistente la zgârieturi, intemperii și protejate împotriva radiațiilor solare.

La nivel internațional, GEALAN a lansat sistemul KUBUS® în cadrul târgului FENSTERBAU FRONTALE 2016, iar începând din acest an va fi disponibil și în România, prin intermediul partenerilor autorizați În acest sens, aceștia urmează cursuri de instruire profesională în Germania, cu scopul de a le oferi clienților informații corecte și servicii de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: