Companii Stiri

GECAD Group investeste in Gluru

12 ian. 2015 < 1 min

GECAD Group investeste in Gluru

Reading Time: < 1 minut

Compania fondata de antreprenorul Radu Georgescu incepe anul in forta cu o investitie in start-up-ul Gluru, o companie londoneza fondata de angajati ai Google, Amazon, si Apple

Compania britanica propune o gama de aplicatii construite pe o platforma sofisticata, care invata modul individual de lucru al utilizatorului pe baza activitatilor pe care le deruleaza zilnic. Mai mult, compania britanica organizeaza si livreaza exact acele fisiere de care utilizatorul are nevoie la un moment dat. GECAD Group a condus runda de investitiide tip seed care a asigurat companiei Gluru 1,5 milioane de dolari, inainte de lansarea pe piata a primei aplicatii. La aceasta runda de investitii au participat si business angels precum fostul CTO al Shazam, Chee Wong, care s-a alaturat Consiliului Director al companiei de tip start-up. Fondurile atrase ca investitie vor fi utilizate pentru cresterea Gluru, prin extinderea echipei, accelerarea dezvoltarii de produs si a parteneriatelor cu alte platforme, precum si pentru extinderea infrastructurii operationale, a echipelor de vanzari, marketing si comunicare.  

“Am incredere ca echipa din spatele Gluru, un mix rar de inovatie si experienta dovedita in industria tehnologica internationala, va crea un segment nou de piata, complet revolutionar. Prin aceasta platforma, Gluru va transforma modul in care interactionam cu datele si beneficiem de ele”, spune Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: