Stiri Tech

Genie, noua tehnologie pentru digitalizare în sistemul financiar-bancar

1 nov. 2019 < 1 min

Genie, noua tehnologie pentru digitalizare în sistemul financiar-bancar

Reading Time: < 1 minut

FintechOS a lansat noua versiune a tehnologiei care accelerează transformarea digitală în bănci și în companii de asigurări și permite hiper-personalizarea experienței clienților. Cu nume de cod „Genie” (FintechOS 20), noua technologie foloseste AI, machine learning, motor financiar. De asemenea, se pot introduce 20 de procesoare de automatizare preconfigurate.

„Am creat această nouă versiune a tehnologiei FintechOS pentru a accelera valoarea serviciilor oferite clienților existenți precum și pentru a răspunde nevoilor tot mai sofisticate ale pieței și ale consumatorilor de servicii financiar- bancare și de asigurări la nivel global. Am primit deja reacții foarte bune din peste 20 de piețe din Europa și Asia, unde noua versiune a tehnologiei FintechOS este foarte așteptată”, a declarat Teodor Blidăruș (foto), CEO la FintechOS.

FintechOS facilitează construirea următoarei generații de produse și servicii digitale ce țin de împrumuturi bancare, conturi de economii sau de asigurări și pensii, pe baza datelor în continuă evoluție cu care interacționează orice bancă sau companie de asigurări.

„Vom propune FintechOS 20 pe agenda de priorități a oricărei organizații financiar-bancare și de asigurări care dorește să accelereze procesul de transformare digitală. Cu modelul de business TaaS (Technology as a Service),
soluțiile oferite clienților noștri vor răspunde cerințelor utilizatorilor de servicii financiare care își doresc servicii personalizate, digitale și în timp real”, a adaugat Teodor Blidăruș.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: