Business Companii Lifestyle Stiri

Gregory’s continuă extinderea. Unde deschide noi unități?

3 iul. 2019 < 1 min

Gregory’s continuă extinderea. Unde deschide noi unități?

Reading Time: < 1 minut

Gregory’s își continuă consolidarea în sectorul coffee & food snack pe piața românească, semnând pentru cinci noi unități în București.

Zonele vizate sunt: Lipscani, Centrul Vechi și Băneasa Shopping City, toate unitățile Gregory’s din România fiind operate în sistem franciză. Unitățile din Centrul Vechi și Băneasa Shopping City se vor ocupa și de evenimente speciale.

“Trecem printr-o perioadă de creștere a pieței de coffee & food snack din România. Apetitul consumatorilor pentru produsele grecești este în creștere, sunt aproximativ 1.000 de clienți care ne aleg zilnic. Am semnat deja contracte pentru a deschide noi magazine în zone precum: Militari, Balotești, Colloseum Retail Park, Mihai Bravu și o clădire de birouri”, a declarat George Makridis, CEO al Green Break SRL, compania care deține brandul Gregory’s în România.

Gregory’s oferă o gamă variată de specialități de cafea, deserturi și gustări, în fiecare locație fiind disponibil și un bar de vitamine care pune la dispoziție fresh-uri din fructe și legume și specialități vegane sau cu conținut scăzut de calorii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: