BizRemote by certSIGN Stiri

Groupama oferă discount de 10% la asigurările de călătorie pentru persoanele vaccinate

28 iun. 2021 2 min

Groupama oferă discount de 10% la asigurările de călătorie pentru persoanele vaccinate

Reading Time: 2 minute

Groupama Asigurări anunță că oferă o reducere de 10% la asigurarea de călătorie persoanelor complet vaccinate, inclusiv copiilor lor, dacă sunt cuprinși pe aceeași poliță. Discount-ul se aplică Asigurărilor individuale de călătorie în străinătate.

În 2020, Groupama Asigurări a fost prima companie care a decis să acopere riscurile asociate pandemiei de Coronavirus pentru clienții care încheie asigurări de călătorie în străinătate. Prin decizia de acordare a unui discount clienților cu schema completă de vaccinare, Groupama Asigurări își reafirmă susținerea față de valori precum responsabilitatea și solidaritatea, elemente indispensabile în încercarea de stopare a pandemiei.

„Una dintre prioritățile noastre a fost mereu aceea de a da dovadă de responsabilitate față de clienții și partenerii noștri și față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Încă de la debutul crizei sanitare am căutat soluții prin care nu doar să răspundem nevoilor reale ale clienților noștri, cum ar fi, de exemplu, nevoia de a călători mai relaxați, dar și să încurajăm un comportament solidar. Alegem să avem încredere în știință și să ne lăsăm ghidați de responsabilitate și solidaritate, așa că ne alăturăm și noi, prin această inițiativă, la susținerea ei, din convingerea că în acest efort comun, fiecare gest contează.”

Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Asigurarea se adresează clienților români sau străini care achiziționează vacanțe în străinătate prin agenții de turism sau direct prin rezervări individuale pe site-uri de profil și poate fi achiziționată din agențiile Groupama Asigurări, prin colaboratori sau direct de pe site-ul companiei.

Pachetul de bază pentru asigurarea de călătorie include asigurarea medicală, asigurarea de accidente – deces și invaliditate permanentă totală, răspunderea civilă individuală și asigurarea documentelor în caz de pierdere de furt, cu suma asigurată în funcție de tipul de pachet ales.

Polița de asigurare poate fi personalizată conform nevoilor fiecărui client, prin adăugarea de acoperiri suplimentare, cum ar fi anularea călătoriei, întârzierea sau pierderea bagajului, întârzierea sau pierderea cursei aeriene, întreruperea sau extinderea călătoriei, servicii de asistență rutieră sau acoperiri medicale în cazul practicării unor sporturi de sezon. Clienții au posibilitatea de a adăuga în asigurare atât adulți, cât și copii, produsul neavând o limită maximă de varstă pentru intrarea în asigurare.

Totodată, asigurarea pentru călătoriile în străinătate acoperă și evenimente cauzate de diagnosticarea cu noul coronavirus. În situația producerii unui eveniment asigurat, clientul trebuie să apeleze Groupama în maximum 48 de ore de la producerea acestuia, să furnizeze informații referitoare la evenimentul produs și să urmeze indicațiile primite.

Groupama Asigurări are în portofoliul său și Asigurarea pentru călătorii în România care, în mod derogatoriu, acoperă și evenimentele cauzate de COVID-19.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: