Business Stiri

Grupul Samaa a investit peste 3 mil. euro pentru transformarea Apollo Neptun în family resort

4 iun. 2021 2 min

Grupul Samaa a investit peste 3 mil. euro pentru transformarea Apollo Neptun în family resort

Reading Time: 2 minute

Grupul Samaa Hotels a alocat peste 3 milioane de euro pentru modernizarea hotelului de 3 stele Apollo Neptun, și a refăcut camerele, fațada, recepția, restaurantul cu sistem a la carte, alături de o piscină imensă cu sistem de hidromasaj.

După finalizarea modernizării, hotelul va aplica pentru a obține clasificarea de 4 stele. Complexul, situat la 500 de metri de plajă, a devenit un family resort accesibil ca tarife, oferind servicii de entertainment pentru copii și adulți și un program variat de seară.

Stațiunea Neptun, ideală pentru familiile cu copii

Mai multe hoteluri din stațiunea Neptun au fost renovate în ultimii ani. Dacă Mamaia este renumită pentru cluburi, pentru distracție și pentru viața de noapte, Neptun se remarcă drept un loc ideal pentru familiile cu copii.

Turiștii au aici la dispoziție un Luna Park, parcul de aventură Paradis Land, magazine și restaurante, precum și o plajă cu o suprafață de 5.000 mp. Alături de stațiunile vecine Olimp și Jupiter, stațiunea Neptun își recapătă faima de ”hub” al familiștilor.

Neptun oferă, de asemenea, turiștilor acces rapid la aerodromul Tuzla, la Herghelia Mangalia, una dintre cele mai mari din sud-estul Europei, la Domeniile Clos de Colombes, cu o podgorie și vinuri de calitate.

Așezată între lacul Neptun și pădurea Comorova, stațiunea Neptun are la ora actuală peste 60 de structuri de cazare, dintre care 27 de hoteluri de la 2 la 5 stele și mai multe pensiuni și vile turistice cu o capacitate totală de cazare de 12.000 de locuri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: