Stiri Tech

Razer lansează căștile intraauriculare și wireless Hammerhead

07/12/2020 < 1 min read

Razer lansează căștile intraauriculare și wireless Hammerhead

Reading Time: < 1 minut

Razer a prezentat oficial căștile intraauriculare wireless Hammerhead True Wireless Pro, cu certificare THX pentru sunet de înaltă fidelitate și echipate cu tehnologia hibridă de Active Noise Cancellation.

Modelul Pro încorporează control tactil și sunt compatibile cu asistenții vocali. De asemenea, noile căști intraauriculare dispun de o conexiune Bluetooth 5.1  și de o durată de funcționare extinsă, iar carcasa de transport are și funcție de reîncărcare a bateriei. Noile căști sunt certificate IPX4, fiind rezistente la transpirație și la stropire.

Sunet wireless cu latență scăzută

Căștile Hammerhead Pro sunt potrivite pentru gaming mobil, dar și pentru filme și muzică, grație difuzoarelor de 10 mm și a răspunsului în frecvență în intervalul 20 Hz – 20 kHz. Modul special de Gaming poate fi activat printr-o atingere, conexiunea Bluetooth 5.1 reducând latența la 60ms pe durata sesiunilor de joacă, astfel utilizatorii obținând un spor de peste 50% în timpii lor de reacție, datorită sincronizării mai bune a părții audio cu cea video.

De asemenea, modul Quick Attention folosește microfoanele pentru a reda zgomotele din exterior, o funcție utilă pentru o conversație rapidă. Aplicația compatibilă cu iOS și Android le oferă utilizatorilor acces la setările de egalizator, la reconfigurarea funcțiilor de control tactil dar și la alte funcții precum un test rapid de potrivire în ureche.

Căștile Hammerhead True Wireless Pro sunt disponibile comercial la prețul de 209,99 euro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă