Companii Stiri Tech

HMD Global lansează două noi telefoane clasice

21 oct. 2020 3 min

HMD Global lansează două noi telefoane clasice

Reading Time: 3 minute

HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță lansarea Nokia 215 4G  și Nokia 225 4G– cele mai noi telefoane clasice din portofoliul Nokia. Ambele terminale dispun de conexiune 4G, pentru o calitate înaltă a apelurilor realizate în rețelele VoLTE, navigare pe social media și jocuri multiplayer, într-un pachet accesibil.

Nokia 215 4G este un telefon fiabil, atât datorită design-ului, cât și funcțiilor moderne esențiale, beneficiind totodată de conexiune 4G. Iar pentru acei utilizatori care vor mai mult, Nokia 225 4G dispune de o cameră foto pentru a surprinde rapid momentele importante, o tastatură premium și taste cu funcții speciale, care fac ca navigarea și tastarea să devină mai precise.

Acestor aspecte li se alătură finisajele strălucitoare și rezistente, similare celor de pe smartphone-urile Nokia. Cu o autonomie semnificativă a bateriei și funcții de entertainment, precum jocuri sau radio FM, Nokia 215 4G și Nokia 225 4G îmbină fiabilitatea telefoanelor Nokia clasice cu funcțiile și design-ul contemporan.

„Fiind lideri pe piața telefoanelor mobile clasice, știm care sunt acei utilizatori care au nevoie să fie conectați. Iar pe măsură ce rețelele continuă să se dezvolte, considerăm că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că utilizatorii sunt mereu la curent cu ce se întâmplă în mediile online, indiferent de buget. Prin introducerea rețelelor 4G pentru telefoanele Nokia 215 și 225, progresăm în misiunea de a oferi conexiune la un preț accesibil utilizatorilor care au cea mai mare nevoie de acest lucru – miliardelor de oameni care sunt deconectați. Astfel, consolidăm strategia de a oferi toate funcțiile esențiale și un nivel înalt de fiabilitate, la un preț avantajos”, a spus Juho Sarvikas, CPO HMD Global.

Avantajele tehnologiei 4G

Cu noile Nokia 215 4G și Nokia 225 4G, utilizatorii pot profita din plin de avantajele conexiunii 4G fără costuri considerabile. Apelurile de înaltă calitate VoLTE, navigarea web, jocurile multiplayer, social media, devin posibile cu 4G – dar într-un pachet accesibil.  

Nokia 215 4G – îmbunătățit cu 4G

Nokia 215 4G

Telefonul va rezista la șocurile zilnice, fiind totodată un telefon fiabil, cu o autonomie considerabilă a bateriei.

Este un telefon ușor de folosit, cu o tastatură receptivă, soft-touch, butoane mari, margini easy-grip și spate curbat.

Mai mult, dispune de radio FM wireless, de clasicul Snake sau de jocuri try-and-buy precum Crossy Road, dar și de funcții pentru îmbogățirea vocabularului, precum English with Oxford (Origin Data).

 

Nokia 225 4G – un design premium cu avantaje 4G

Designul telefonului este unul robust, însă cu un aspect premium, datorită finisajelor strălucitoare, rezistente

Tastatura premium performantă și tastele cu funcții speciale ale Nokia 225 4G fac ca utilizarea telefonului să fie precisă, iar marginile confortabile și spatele curbat fac ca acesta să fie ușor de ținut în mână.

Mai mult, bateria de 1150mAh asigură utilizatorii că telefonul este unul pe care se pot baza.

De asemenea, camera foto, funcția de radio FM wireless, aplicația de Facebook sau jocurile populare în regim try-and-buy, precum Crossy Road sau Racing Attack, le vor oferi acestora motive de entertainment ore în șir.

Preț și disponibilitate

Nokia 225 4G va fi disponibil în România începând cu a doua parte a lunii noiembrie, în culoarea Negru, la prețul recomandat de 229 RON.

HMD Global Oy, cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, care vizează o plajă largă de consumatori și prețuri. Dedicată inovației și calității, compania HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia, pentru telefoane și tablete.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: