Stiri Business Companii Tech

HONOR colaborează cu Google Cloud pentru noi servicii Gen-AI

23 mai 2024 < 1 min

HONOR colaborează cu Google Cloud pentru noi servicii Gen-AI

Reading Time: < 1 minut

HONOR a prezentat oficial arhitectura de inteligență artificială pe patru niveluri și a dezvăluit, în cadrul evenimentului VivaTech (Paris), direcția strategică pe integrarea AI în MagicOS. Cu aceeași ocazie, compania chineză a precizat detalii despre colaborarea cu Google Cloud pentru noile servicii Gen-AI.

Cross OS

La nivelul de bază, AI cross-dispozitiv și cross-OS constituie fundamentul unui ecosistem deschis, facilitând partajarea capacității de calcul și a serviciilor între dispozitive și sisteme de operare. Construit pe această bază, nivelul platformei AI oferă un sistem de operare adaptabil, care încurajează interacțiunea personalizată între utilizator și computer, bazată pe intenție și alocare personalizată a resurselor, a arătat George Zhao, CEO al HONOR Device.

În prezent, Magic Portal suportă 100 de aplicații de top în șapte scenarii, inclusiv călătorii, productivitate, mesagerie, căutări pe Internet, divertisment, cumpărături și rețele sociale, având planuri de extindere a scenariilor de utilizare pentru a oferi în viitor experiențe AI mai transparente și mai inteligente.

Creșterea utilizării dispozitivelor portabile, cum ar fi inelele și AI Pin-urile, alături de smartphone-uri performante, arată că oamenii devin din ce în ce mai confortabili cu integrarea
inteligenței artificiale în comunicarea verbală, indicii nonverbali, cum ar fi gesturile și expresiile faciale, și elementele paraverbale, precum intonația vocii. Acest lucru sugerează că AI-ul care recunoaște și răspunde la diferite moduri de interacțiune va fi din ce în ce mai adaptat pe dispozitive
”, a adăugat și Dr. Justine Cassell, prezentă la eveniment.

Array

Articole pe aceeași temă: