MarComm Marketing Stiri

Horia Tecău este noul ambasador OPPO în România

17 sept. 2020 2 min

Horia Tecău este noul ambasador OPPO în România

Reading Time: 2 minute

OPPO, brand de tehnologie prezent în România din luna iunie a acestui an, anunță că tenismanul Horia Tecău este noul său ambasador.

”Valorile întruchipate de Horia: ambiția, dedicarea, anduranța și atingerea unor rezultate impresionante, sunt întocmai cele pe care vrem să le oferim utilizatorilor noștri prin toate produsele noastre.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO.

OPPO este prezent în România cu smartphone-uri și accesorii sale, țara noastră adăugându-se celor peste 40 de țări în care compania are deja reprezentanțe.

În România sunt disponibile seriile de smartphone Find X, Reno și A, precum și accesoriile brandului – căști și smartwatch-ul OPPO Watch.

Horia Tecău utilizează vârful de gamă OPPO Find X2, unul din cele mai performante smartphone-uri la nivel global. Acest model integrează puternicul procesor Snapdragon 865, precum și cel mai avansat ecran din lume (desemnat Best Smartphone Display de organizația Display Mate), Ultra Vision QHD+ cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori.

”Sunt surprins în permanență de tehnologiile pe care le descopăr de când am început să îl folosesc”, spune sportivul.

Datorită modului Ultra Steady Video și algoritmului OPPO de stabilizare al imaginii, înregistrările video realizate cu Find X2, chiar și cele mai dinamice activități, precum un meci de tenis, vor fi surprinse fără tremur și fără imagini sacadate.

Cu un sistem de camere care integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 586, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, OPPO Find X2 obține performanțe incredibile și în ceea ce privește conținutul foto surprins, inclusiv în situații limită, așa cum sunt imaginile în mișcare sau cele pe timp de noapte.

Datorită bateriei compuse din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh, telefonul are rezistență ridicată și o funcționare fără cusur în orice scenariu de utilizare.

Bateria se reîncarcă imediat datorită tehnologiei Super VOOC, care permite încărcarea completă a telefonului, de la 0 la 100%, în doar 38 minute.

OPPO a lansat primul telefon ”Smiley Face”, în 2008. În prezent, are un portofoliu larg de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și R, sistemul de operare ColorOS precum și serviciile de rețea cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+.

OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni, având 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global și un centru internațional de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajați în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: