Stiri Tech

Huawei a lansat smartphone-ul de top, Mate 8

6 ian. 2016 < 1 min

Huawei a lansat smartphone-ul de top, Mate 8

Reading Time: < 1 minut

Huawei Consumer Business Group a lansat, in cadrul CES 2016, noul smartphone Huawei Mate 8. Telefonul se mandreste cu unul din cele mai puternice procesoare existente pe piata, cu o baterie de mare capacitate si cu un design elegant, ce include o optiune de culoare unica, Mocha brown.

Mate 8 este primul smartphone care integreaza un procesor Kirin 950. Performantele noului procesor sunt mult peste media si se datoreaza celor patru nuclee A72 de 2,3 GHz, carora li se adauga inca patru nuclee A53 de 1,8 GHz.

Echipat cu o baterie de 4000mAh, Mate 8 ofera mai mult de doua zile de utilizare normala. In plus, datorita tehnologiei de incarcare rapida, telefonul poate fi incarcat in doar 30 de minute, care sunt suficiente pentru o zi de utilizare.

Mate 8 include un mod split-screen care permite vizualizarea concomitenta a mai multor aplicatii pe ecranul telefonului, un cititor de amprente de noua generatie, o camera foto de 16 MP, cu senzor Sony IMX298 si o camera foto secundara de 8 MP cu un nou algoritm de beauty pentru selfie-uri. De asemenea Huawei Mate 8 integreaza tehnologia “Super Hands-Free 3.0” care permite utilizarea hands-free intr-o varietate de medii zgomotoase, astfel incat utilizatorii sa se bucure de conversatii clare, aflandu-se pana la 3 metri departare de telefon.  In plus, Mate 8 ofera posibilitatea inregistrarii audio omnidirectionale si a redarii directionale. Cele trei microfoane integrate detecteaza automat sursele sunetelor si inregistreaza vocile din toate directiile. In timpul redarii, utilizatorii pot alege orice directie a sursei sunetelor, pe care vor sa o asculte. Noul model Huawei ofera posibilitatea de a parola cardul microSD, ceea ce ofera siguranta datelor in caz de furt.

Foto: Site Huawei

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: