Brand Focus Tech

Huawei P40 lite, smartphone-ul pentru activități indoor mai plăcute și mai diverse

6 mai 2020 2 min

Huawei P40 lite, smartphone-ul pentru activități indoor mai plăcute și mai diverse

Reading Time: 2 minute

Specificații de top la nivel de fotografie, procesor și baterie, dar la un preț accesibil, de 1.299 de lei, asta oferă Huawei P40 lite, unul dintre cele mai recente telefoane lansate de Huawei.

Huawei P40 lite vine echipat cu cipul Kirin 810 realizat pe un proces de fabricaţie de 7 nm, ceea ce duce la o performanţă mai mare şi un consum de energie mai mic. Astfel, smartphone-ul face față cu brio la apeluri video, mail-uri, sesiuni de gaming, folosirea aplicațiilor preferate, ședințe foto indoor, vizionarea unui film sau a serialului preferat, fără notificări că trebuie încărcat.

Pentru cei care se află în căutarea unui smartphone și mai rezonabil din punctul de vedere al bugetului, Huawei P40 lite E merită toată atenția. Cu un design surprinzător și o cameră triplă AI de 48 MP, telefonul este disponibil pe piață cu un preț recomandat de 799 lei.

Modul Super Night disponibil pe Huawei P40 lite îmbunătățește imaginea și reduce zgomotul, pentru fotografii de calitate pe timp de noapte.

La nivel de aplicații, Huawei P40 lite vine cu Huawei AppGallery preinstalat, care cuprinde peste 300 de aplicații. Printre acestea, se numără aplicațiile din zona de banking (Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, 24Pay și nu numai).

În platformă sunt disponibile și numeroase aplicații de shopping, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman, Carzz.ro, Jobzz.ro sau Okazii.ro, ideale pentru aceste momente, în care sesiunile de shopping se desfășoară aproape exclusiv online.

Foarte utile sunt și aplicațiile de învățare a limbilor străine – Learn English, French, German, Japanese – disponibile în Huawei AppGallery.

Aplicația Phone Clone permite personalizarea cu ușurință a noului telefon prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: