fbpx
Stiri Tech

Huawei Watch, cand moda si tehnologia se intalnesc1 min

11/01/2016 < 1 min read

Huawei Watch, cand moda si tehnologia se intalnesc1 min

Reading Time: < 1 minut

Huawei a prezentat recent versiunile Jewel si Elegant ale Huawei Watch. Dezvoltate in colaborare cu divizia Gemstone a companiei Swarovski. Cele doua noi versiuni marcheaza targetarea publicului feminin de catre companie.

Huawei Watch Jewel_1
Huawei Watch Jewel
Huawei Watch Elegant
Huawei Watch Elegant

Completate intr-un mod elegant de doua curele de ceas din piele autentic italiana, disponibile in variantele de culoare alb perlat si albastru safir, Huawei Watch Jewel si Elegant au disponibile peste 40 de fete.

Huawei Watch le permite utilizatorilor sa ramana conectati oriunde ar fi, trimitandu-le notificari in timp real pentru apeluri, mesaje si e-mailuri.

Prin intermediul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizeaza cu smartphone-ul unui utilizator, cu conditia ca acesta sa aiba instalata aplicatia Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzica prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinatiile dorite si pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Senzorul de miscare in 6 axe, impreuna cu un giroscop si cu un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *