Stiri Tech

Hun Lee, noul președinte Samsung România

17 mai 2017 < 1 min

Hun Lee, noul președinte Samsung România

Reading Time: < 1 minut

Hun Lee a fost numit în funcția de președinte al Samsung Electronics România, a anunțat azi compania coreeană. În noul său rol, Hun Lee (46 de ani), va fi responsabil de gestionarea activităților pe piețele din România și Bulgaria.

Joseph Kim, președinte Samsung Electronics România în ultimii patru ani, își continuă cariera în cadrul companiei în calitate de președinte al Samsung Electronics Polonia.

Hun Lee s-a alăturat echipei Samsung Electronics în anul 2002, în funcția de Marketing Manager la sediul central din Coreea. După 10 ani de activitate în domeniul marketingului în cadrul companiei, Hun a devenit director al diviziei europene de Visual Display (2013-2014) și, ulterior, președinte al Samsung Electronics Cehia (2015-2017).

Hun Lee a studiat științele politice și diplomația la Universitatea Yonsei din Coreea și deține o diplomă de MBA în marketing și strategie, la Facultatea de Științe din cadrul Universității Duke din SUA. Hun este căsătorit și are două fiice. În timpul liber, îi place să își petreacă timpul cu familia, dar și să practice sporturi – în special golf, schi și tenis.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: