Lifestyle Stiri

Idei care schimba lumea

25 aug. 2015 < 1 min

Idei care schimba lumea

Reading Time: < 1 minut

Saptamana de intamplari neconventionale ADfel incepe cu Zilele Culturale ADfel, in primele 3 zile: 21 – 23 septembrie. Organizatiile non-guvernamentale, asociatiile si institutiile din zona culturala, sociala, ecologica si educationala vor avea la dispozitie primele 3 zile din cadrul evenimentului pentru a-si prezenta ideile cu care vor sa schimbe lumea.

Cea de-a zecea editie ADfel se desfasoara pe parcursul intregii saptamani 21 – 28 septembrie, la terasa Fabrica din Bucuresti.

Cele mai nastrusnice idei de promovare pentru cele mai nobile cauze se vor desfasura in locul care gazduieste, pentru al zecelea an, singurul festival de branded entertainment din Romania. Picturi pe apa, ateliere de tot felul, proiecte DIY, cautare de comori sau terapie psihologica – fulger: te distrezi cu folos si afli cu ce proiecte incearca organizatiile sa infrumuseteze lumea.

ONG-urile care vor sa se inscrie cu activari neconventionale o pot face cu un e-mail la adresa andrei.buhlea@IQads.ro (pentru Andrei Buhlea, Project Manager Zilele Culturale ADfel). Organizatiile trebuie sa activeze in zona culturala, sociala, ecologica sau educationala si sa prezinte o descriere a lor si a proiectelor desfasurate, precum si doua propuneri de activari in cadrul evenimentului. Deadline-ul pentru trimiterea propunerilor este 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: