Companii Stiri

IKEA a lansat Catalogul 2017

24 aug. 2016 2 min

IKEA a lansat Catalogul 2017

Reading Time: 2 minute

Compania IKEA România a lansat astăzi, 24 august, Catalogul IKEA 2017. În perioada 25 august – 10 septembrie, peste 875.000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite bucureștenilor și localitatilor alaturate.

Catalogul de anul acesta vorbește mai mult ca oricând despre oameni. Iar mesajul de pe copertă ,„Pentru oameni, nu consumatori”, reflectă modul în care au fost create soluțiile și produsele IKEA, cu nevoile reale ale celor mai mulți oameni în minte.

Coperta catalogului vorbește despre diversitate și despre cum imperfecțiunile sunt perfect normale. Tot ce se întâmplă în compania IKEA pornește de la nevoile și visurile oamenilor reali. Persoane din toată lumea, din culturi diferite, cu povești diferite.

Uneori, designerii IKEA se mută acasă cu oamenii pentru a învăța cum să facă produse mai bune. Produsele și soluțiile sunt create cu cineva în minte, nu sunt lucruri fără un scop.

  • Idei pentru a renunța la așteptări acasă – Soluțiile din acest catalog își propun să îi inspire pe oameni să spună adio așteptărilor. Cum ar fi să combine modele diferite de scaune sau să nu ofere tacâmuri de nuntă la masa. Să nu le ofere scaune tuturor invitaților dacă nu au; o masă între prieteni poate fi luată oriunde, chiar și pe podea (pag. 24).
  • Mai multe pagini cu noutăți – Mai puțin cunoscut este faptul că IKEA lansează produse pe tot parcursul anului. Noul catalog are mai multe pagini cu noutăți ca niciodată și o parte dintre ele sunt colecții care vor fi lansate peste câteva luni. SÄLLSKAP este inspirată de design-ul tradițional suedez și este o sărbătoare a bucuriei de fi împreună (pag. 166-168). IKEA PS 2017 este o colecție pentru viața alertă din mediul urban, cu piese de mobilier inteligente și flexibile (pag. 164 – 165).
  • Soluții IKEA de zi cu zi – În catalog este vorba despre cum să locuiești într-un spațiu mic (pag.87), dar să creezi o casă care să îți urmeze ritmul și cum să faci sustenabilitatea să fie parte din viața ta (pag. 61). Și, desigur, cum să ai o casă în care să oferi copilului toată siguranța de care are nevoie (pag. 140).

Aplicația Catalogul IKEA

Cea mai îndrăzneață noutate de anul acesta este re-design-ul complet al Aplicației Catalogul IKEA, care oferă mai multe informații despre catalog. O altă îmbunătățire a aplicației este pentru modul de AR (Realitate Augmentată) care permite vizualizarea de produse în spațiul de acasă, pentru a vedea dacă se potrivesc. În România va fi disponibilă de la 25 august 2016, ora 00:00.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: