Stiri

Noi restricții de circulație pe Valea Oltului. CNAIR va lucra la versanții muntelui

18 sept. 2023 < 1 min

Noi restricții de circulație pe Valea Oltului. CNAIR va lucra la versanții muntelui

Reading Time: < 1 minut

Vor fi noi restricții de circulație pe una din cele mai intens circulate șosele din România, iar CNAIR anunță că traficul va fi închis în intervale de 20 de minute, cu pauze de 30 de minute, în funcție de valorile de trafic de pe Valea Oltului.

Un anunț al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere spune că traficul rutier va fi restricţionat, în perioada 18 septembrie – 14 noiembrie, pe DN 7, Valea Oltului, pentru executarea unor lucrări.

În perioada menţionată se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, km 246+500 – km 251+025, în vederea executării unor lucrări de „stabilizare versanţi pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015”.

Potrivit sursei citate, traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 metri, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcţie de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire.

De asemenea, se vor efectua lucrări de amenajare a trotuarelor şi accese la proprietăţi în localitatea Boiţa, atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă a drumului. Astfel, traficul se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe un sector de drum îngustat având lăţimea minimă de 5,5 de metri.

Conform CNAIR, se vor executa şi lucrări de refacere cale la podul situat la km 250+954. „Pe perioada lucrărilor se va circula alternativ pe câte un sens de circulaţie”, se precizează în comunicat.

Articole pe aceeași temă: